Diyarbakır takımı UEFA Regions Cup için mücadele edecek

Diyarbakır takımı UEFA Regions Cup için mücadele edecek

Diyarbakır takımının da katılacağı Türkiye'yi UEFA Regions Cup'ta temsil edecek takımın belirleneceği Bölge Karmaları Türkiye Birinciliği Erzurum’da yapılacak.

AMİDA HABER - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölge Karmaları Türkiye Birinciliği 14 bölge karmasının Adana, Ankara, Antalya, Diyarbakır, Bursa, Erzurum, Van, İstanbul, İzmir, Kayseri, Malatya, Sakarya, Samsun ve Trabzon katılımı ile 20-26 Mayıs 2024 tarihleri arasında Erzurum’da oynanacak.

Futbolcuların yaş uygunluğu, 01.09.1985 - 01.09.2005 arası doğumlular olmak üzere, yerel amatör liglerde ve BAL'da oynayan ve o bölgede en son aralıksız 2 yıl tescilli amatör futbolculardan oluşan takımlardan olacaktır.

uefa-regions-cup11.webp

Kazanan takım UEFA Regions Cup’a gidecek

Müsabakalar 21-26 Mayıs 2024 tarihleri arasında 4'er takımlı iki ve 3'er takımlı iki grupta tek devreli lig usulüne göre oynanacaktır. Gruplarında birinci olan 4 takım 24 Mayıs 2024 tarihinde yarı final müsabakaları, 26 Mayıs 2024 tarihinde ise final müsabakası oynayacaktır.

Müsabakalar sonunda birinci olan bölge karması takım, UEFA Regions Cup Turnuvası'nda Türkiye'yi temsil edecektir.

Türkiye'yi UEFA Regions Cup'ta temsil edecek takımın belirleneceği Bölge Karmaları Türkiye Birinciliği, 14 bölge karmasının katılımı ile 20-26 Mayıs 2024 tarihleri arasında Erzurum'da yapılacak.

Bölge Karmaları Türkiye Birinciliği müsabakaları 4 takımlı iki grup ve 3 takımlı 2 grupta olmak üzere 4 grupta oynanacak. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.