Diyarbakırlı iş insanları Amedspor için devreye girdi!

Diyarbakırlı iş insanları Amedspor için devreye girdi!
 Muhabir
Diyarbakırlı iş insanları, passolig kayıtlarının istenilen düzeyde olmaması üzerine devreye girdi, taraftara passolig kayıt çağrısı yaptı.

AMİDA HABER - Türkiye’de en çok konuşulan takımların başında Amedspor geliyor. Yeni sezonda Trendyol 1. Ligi’nde mücadele edecek olan Diyarbakır temsilcisi Amedspor’un Ankara Kızılcahamam’da hazırlıkları sürüyor. Yeşil kırmızılı ekip 11 Ağustos Pazar günü saat 19.15’te Fatih Karagümrük ile ilk maçına çıkmaya hazırlanırken, Passolig uygulamasına taraftarın ilgisizliği sürüyor.

İş insanları devreye girdi

amedspor-taraftar-1.jpg

Tarihinde ilk kez 1. Lig’e çıkan Amedspor taraftarlarının Passolig kartlarına olan ilgisizliği, siyasetçilerin, belediye başkanlarının ve STK'ların çağrılarıyla karşılık buldu. Taraftar Amedstor mağazalarına akın etti.

Bir çağrıda Diyarbakır’daki iş insanlarından geldi

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya, Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mustafa Fidan ve Diyarbakır Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Burç Baysal çektikleri videolarla Amedspor taraftarlarına Passolig kayıt çağrısında bulundu.

‘Hem kendilerine hem de yanlarındaki bir arkadaşına kart çıkarsınlar’

mehmet-kaya.jpg

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya, hem Türkiye’de hem de Yurtdışındaki bütün taraftarlara seslenerek passolig kartı almalarını istedi.

Amedspor’un ayakta kalabilmesi için passolig kartın önemli olduğunu söyleyen Kaya şöyle dedi: “Önümüzdeki hafta maçlarımız başlıyor. Eğer passolig kartlarınızı almadıysanız lütfen bir an önce alın ve ilk maçta stadı doldurarak takımımızı destekleyelim. Bu çok önemli. Taraftarların bir an önce passolig kartları alması, son güne bırakmaması çok önemli. Ayrıca Amedspor’a gönül veren, Amedspor’u seven dünyadaki bütün Amedspor taraftarlarına, sevdalılarına seslenmek istiyorum. Evet biliyorum canlı olarak kentimizde izleyemiyor olabilirsiniz ama sonuçta bir şekilde sosyal medya üzerinden, televizyonlardan maçları izlemek için büyük çaba sarf ettiğinizi biliyoruz. Buradan da sizlere bir istirhamım olacak. Lütfen sizlerde online olarak passolig kartlarınızı alın. Passolig sadece maça giriş kartı değil. Aynı zamanda bir taraftar kartıdır. Passolig kartı alarak hem Amedspor’a cüzi de olsa bir destek oluyorsunuz, hem de taraftar sayısını artırarak gelecekteki Amedspor’un sürdürülebilir finansa sahip olmasını sağlayacaksınız.

Yurt dışında yaşayan Amedspor taraftarının dikkatine

passolig-kart.jpg

Özellikle yurtdışından, Amerika’dan, Avrupa’da Asya’da nereden olursanız olun, Amedspor’a, Amedspor’un duruşuna gönül veren taraftarların sosyal medyada hem kendileri için bir tane hem de yanlarındaki bir arkadaşına passolig kartı çıkarmaya davet ediyorum. Umuyorum ki Amedspor’un taraftar gücü gerçek anlamda ortaya çıksın, böylece kulübümüz sürdürülebilir bir yapıya kavuşsun. Lütfen bir an önce passolig kartlarınızın alın.”

Fidan: Amedspor’u seviyorsak almalıyız

mustafa-fidan.jpeg

Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mustafa Fidan şu çağrıda bulundu: “Değerli Amedspor taraftarları, geçen seneki kararlı mücadelemiz ile Amedspor’umuz şampiyon oldu. Amaç bu sene de şampiyonluğumu süper lige çıkartmak. Ama en önemlisi taraftarlarımızın, Diyarbakır halkımızın bizim aldığımız passolig kartlardan alması. Çünkü statta en büyük destek taraftarlarımızın desteği olacak. Taraftarlarımızın desteği ile inşallah bu sene süper lige çıkmış olacağız. Bu konuda tüm halkımızı, tüm Diyarbakır halkını passolig kartı almaya çağırıyoruz. Amedspor’u seviyorsak destek olmalıyız. En birinci yolda passolig almaktan geçiyor.”

‘Lig’de taraftarından yoksul olmamamız için kartımızı alalım’

burc-baysal-1.jpg

Desteğe ihtiyaç duyduklarını belirten Diyarbakır Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Burç Baysal :“Yeni girdiğimiz ligde taraftarından yoksul olmamamız için passolig kartınızı hemen sahip olunması gerektiğini hatırlatmak istiyorum. Yaklaşık 15 gün sonra evimizde oynayacağımız ilk maçta yoğun taraftar desteğine ne kadar ihtiyacımız olduğunda sizler çok iyi biliyorsunuz. Gerek bütün spor kamuoyuna Amedspor’un taraftar gücüne göstermek, gerekse müsabakalar içerisinde sayısal çoğunluğu elde etmek açısından bir an önce passolig kartlarına sahip olalım” dedi.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum