Diyarbekirspor fikir değiştirdi: Bursaspor maçına çıkacak mı?

Diyarbekirspor fikir değiştirdi: Bursaspor maçına çıkacak mı?

Diyarbekirspor-Bursaspor maçı öncesi önemli bir gelişme yaşandı. Amedspor Kulüp Başkanı Serkan Genç, ‘Taraftar yasağı kalkmazsa sahaya çıkmayız” demişti. İşte detaylar..

AMİDA HABER- Geçtiğimiz hafta toplanan Diyarbakır İl Spor Güvenlik Kurulu, Diyarbekirspor- Bursaspor maçı öncesi tepki çeken bir karar almıştı. Güvenlik gerekçesiyle önce maçı 28 Nisan Pazar gününden 30 Nisan Salı gününe alan kurul, geçtiğimiz gün ise maçın seyircisiz oynanmasına karar vermişti.

Diyarbekirspor sahaya çıkıyor mu?

serkan-genc.jpg

Skandal kararın ardından Amida Haber’e konuşan Diyarbekirspor Kulüp Başkanı Serkan Genç, “Biz Bursa maçında seyirci ile oynadık. Bu nedenle bizde kendi seyircimiz ile maça çıkmak istiyoruz. İl Spor Güvenlik Kurulunun aldığı kararı kabul etmiyoruz. Seyircisiz maç olursa Bursaspor maçında sahaya çıkmayız” açıklaması yapmıştı.

Hukukçular görüşüyor!

diyarbekir.jpg

Diyarbekirspor-Bursaspor maçına saatler kala önemli bir gelişme yaşandı. Diyarbekirspor’un yarın oynanacak maça çıkacağı öğrenildi. Konuyla ilgili görüşmek istediğimiz Kulüp Başkanı Serkan Genç, “Hukukçularımız TFF ile görüşmeye devam ediyor. Görüşmelerimiz sürüyor” demekle yetindi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum