Diyarbekirspor’a hoca dayanmıyor: Şahin’de gitti

Diyarbekirspor’a hoca dayanmıyor: Şahin’de gitti
TFF 2. Lig Beyaz grupta zor günler geçiren ve 11 maçtır galibiyete hasret olan Diyarbekirspor Teknik Direktörü Zafer Şahin görevinden istifa etti. 10 maçta takımın başında yer alan Şahin, sadece kupa maçında galip gelebildi, ligde maç kazanamadı.

AMİDA HABER- Diyarbekirspor’da başarısız sonuçların önüne bir türlü geçilemezken, geçen hafta deplasmanda 2-1 kaybedilen GMG Kastamonuspor maçı sonrasında teknik direktör Zafer Şahin görevinden ayrıldı. Maçtan sonra takımla vedalaşan Şahin’in kararı üzerine yönetim, yeni teknik direktör arayışlarına başladı. Geçtiğimiz dönemlerde hem Diyarbekirspor, hem Amedspor’da görev yapan Sertaç Küçükbayrak’ın yanı sıra sezon başında Diyarbekirspor’un grubunda yer alan Mustafa Kalafatoğlu’nun ismi de geçiyor. Yeni teknik patronun bu hafta sonuna kadar belli olması bekleniyor.

Kader maçına hazırlanıyor

Diyarbekirspor, 13 Kasım Pazar günü Seyrantepe Spor Tesisleri’nde Ankara Demirspor’la karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşma Diyarbekirspor için dönüm noktası anlamı taşıyor.

Tarihinin en kötü dönemini yaşayan Yeşil-Kırmızılı takım, güçlü rakibini mağlup ederek moral bulmak ve çıkış umudu yakalamak istiyor. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.