Elaldı Amedspor için kolları sıvadı

Elaldı Amedspor için kolları sıvadı
Amedspor Başkan Adayı İş İnsanı Aziz Elaldı tecrübeli Teknik Direktör Ercüment Coşkundere’yi görüşmek için kente davet etti.

AMİDA HABER - Amedspor'da dün yapılması gerekirken çoğunluk sağlanamadığı için 2 Temmuz tarihine ertelenen genel kurul öncesinde tek başkan adayı olması üzerinde uzlaşma sağlanan Aziz Elaldı, bir yandan şampiyonluğa oynayacak güçlü bir takım oluşturmak diğer yandan kulübün gelecek planlaması ve sağlam bir alt yapı için kolları sıvadı.Sportif direktörlük görevine deneyimli futbol adamı Murat Yiğiter'i getiren Elaldı ve ekibi, teknik direktörlük için önemli adımlar atıyor.

Coşkundere Diyarbakır’da davet edildi

Bir çok takımda görev yapan tecrübeli teknik direktör Ercüment Coşkundere görüşmek için kente davet edildi. İç ve dış transfer politikası yeni teknik heyetle istişare edilerek belirlenecek.

Amedspor için emin adımlar

Futbolun içinden gelen ve daha önce yöneticilik yapan Aziz Elaldı, kulübün geleceğine yön verecek adımlar atmaya da hazırlanıyor. Futbolcu izleme komitesi ve alt yapı sistemi için kent içinde bilinen teknik adamların göreve getirilmesi ve bu konuda bir sistem kurulması hedefleniyor. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum