Ersun Yanal Diyarbakır’da ilk kez sokağa indi!

Ersun Yanal Diyarbakır’da ilk kez sokağa indi!
 Muhabir
Amedspor teknik direktörü Ersun Yanal ve ekibi ilk kez Diyarbakır’da sokağa indi, tarihi mekanları gezdi.

AMİDA HABER - TFF 1. Lig’de istediği çıkışı yapamayan yeşil-kırımızı ekipte Gençlerbirliği hazırlıkları devam ederken, teknik direktör Ersun Yanal yanına ekibini alarak Diyarbakır’ın tarihi Sur İlçesi’ne gitti. Güne Diyarbakır kahvaltısıyla başlayan Yanal ve ekibi ardından tarihi Hasan Paşa hanında ‘kaçak’ çay molası verdi. Yanal ve ekibini gören Diyarbakırlılar yoğun ilgi gösterdi. Yeşil-kırmızılı taraftarlar Yanal ve ekibiyle bol bol fotoğraf çektirdi.

Amedspor taraftarından Yanal’a destek

ersun-yanal.jpg

Ersun Yanal ve ekibinin vatandaşların arasına girmesine destek veren Amedspor taraftarları sosyal medyadan görüşlerini dile getirdi. Bir kullanıcı, “Bunu yapmak zor olmamalı siz bize bir adım gelin biz size koşarak geliriz. Diyarbakır Türkiye şartlarının çok üstünde bir şehirdir. Sil baştan başlayalım, başka Amedspor yok” ifadesini kullandı.

Diyarbakır ekibi 19 Ekim tarihinde Ankara’da Gençlerbirliği’ne konuk olacak. Amedspor’un tek hedefi bu maçtan 3 puan alarak zirve iddiasını sürdürmek.

ersun-yanal1.jpg

'Olması gereken bu'

Spor yorumcusu Özgür Büyük ise, “Ersun hoca halkın içinde Amed Spor sevenlerini kırmadan olması gereken gibi. Tekrarlıyorum olması gereken bu. İnanın bunun yararını çok görürsünüz” dedi.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum