FİFA kokartlı hakem Amedspor-Kocaelispor maçını yorumladı

FİFA kokartlı hakem Amedspor-Kocaelispor maçını yorumladı
 Muhabir
FİFA kokartlı eski hakem Deniz Ateş Bitnel, Amedspor-Kocaelispor maçındaki tartışmalı pozisyonlar için konuştu.

AMİDA HABER – TFF 1. Lig’in 4’üncü haftasında Diyarbakır ekibi Kocaelispor’u konuk etti. Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’ndaki karşılaşmayı ev sahibi takım Oktay Aydın ve Adama Traore’nin golleriyle maçı 3-0 kazanırken, Kocaelispor’lu iki oyuncu gördükleri kırmızı kartla oyun dışında kalmıştı. 3-0’lık galibiyeti hazmedemeyen Kocaelispor camiası, hakemin verdiği kararları beğenmemişti.

aaa.jpg

Bitenel yorumladı

FİFA kokartlı eski hakem Deniz Ateş Bitnel, Amedspor-Kocaelispor maçında Gökhan Değirmenci ve Muharrem Cinan’ın gördüğü kırmızı kartlar ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

'Daha avantajlı durumda'

gwh2jdlxmaev7en.jpg

Deneyimli hakem Deniz Ateş Bitnel, Gökhan Değirmenci’nin pozisyonu hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Amedspor- Kocaelispor maçının 4. dakikasında kaleci Gökhan’ın kırmızı kart gördüğü pozisyonda; temas anında defans oyuncusu pozisyon ve konum olarak hücum oyuncusundan daha avantajlı durumda. Dolayısıyla bu pozisyon yorum olmakla birlikte bence bariz gol şansı değil” ifadesini kullandı.

'Kırmızı kart doğru'

Kocaelisporlu Muharrem Cinan’ın kırmızı kartının doğru olduğunu söyleyen Bitnel şu ifadeleri kullandı, “Amedspor-Kocaelispor maçının 16. dakikasında verilen faul ve bariz gol şansından kırmızı kart kararı doğru” ifadelerini kullandı.

amed-kocaeli.jpg

Maçın hakemi neden doğulu?

Amedspor’un farklı yenilgisini hazmedemeyen bazı Kocaelispor taraftarı sosyal medyada hakem Oğuzhan Aksu ve TFF Başkanını hedef gösterdi, linç etmişti. Kocaeli basını ve bazı taraftarlar, maçın orta hakemi Oğuzhan Aksu’nun Bitlis doğumlu olmasını hedef göstermişti.

Kocaelisporlu oyuncu Ahmet Oğuz ise, “Maça neden doğulu hakem atanıyor” şeklinde skandal yorum yapmıştı.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum