Galatasaray’ın yıldızı şarkıcı Sime Sağın ile düet yapacak

Galatasaray’ın yıldızı şarkıcı Sime Sağın ile düet yapacak
Galatasaray’ın dünyaca yıldızı Mauro Icardi’nin gollerine eşlik eden ünlü şarkıcı Sime Sağın ile düet yapacak. Sağın ve Icardi Galatasaraylıların dilinden düşürmediği “Aşkın olayım” şarkısını seslendirecek.

AMİDA HABER- Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da kutlamalar tüm hızıyla devam ediyor. Sarı-Kırmızılı ekibin, ezeli rakibi Fenerbahçe'ye karşı oynayacağı derbi mücadelesinde kutlamaların tavan yapacağı bildiriliyor. Tam da bu noktada, sezon boyunca Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin gollerine eşlik eden ünlü şarkıcı Sime Sağın da devreye giriyor. Sağın, Fenerbahçe maçının ardından yapılacak olan kutlamalarda sahne alacak ve Galatasaraylıların dilinden düşürmediği "Aşkın olayım şarkısını seslendirecek.

Aşkın olayım

sima1.jpg

Galatasaray'da, ezeli rakibi Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maçının ardından şampiyonluk kutlamaları tavan yapacak ve taraftarların oldukça coşkulu bir atmosfer oluşturması bekleniyor. Simge, Sarı-Kırmızılı taraftarların dillerinden düşürmediği "Aşkın Olayım" şarkısıyla boy gösterecek.

Arjantinli oyuncu ile sahne alacak

icardi.jpg

Sezon boyunca Mauro Icardi'nin attığı gollere eşlik eden Simge Sağın, nihayet Arjantinli golcüyle bir araya gelecek. Herkesin merakla beklediği Simge Sağın ve Mauro Icardi düetinde, 'Aşkın Olayım' şarkısının kutlamalara damga vurması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.