Hacı Baba, bu yılda Amedspor’a sponsor oldu

Hacı Baba, bu yılda Amedspor’a sponsor oldu
Diyarbakır’ın dünyaya açılan markası olan Hacı Baba Pastaneleri, bu yılda Amed Sportif Faaliyetler Kulübü ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

AMİDA HABER- TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele edecek olan Amed Sportif Faaliyetler, forma sponsorluk anlaşması imzaladı. Yapılan sponsorluk anlaşmasına göre Amedspor takımı, 2023-2024 sezonunda formasında Hacı Baba Pastaneleri yazılı formayla çıkacak. Şeyhmus Özer tesislerinde yapılan imza törenine Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı ile Hacı Baba Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Elaldı katıldı.

Hacı Baba'ya teşekkür

Hacı Baba Pastanelerine desteği için teşekkür eden Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, önümüzdeki günlerde başka firmalarla da anlaşmalar yapacaklarını dile getirdi.

Hacı Baba Pastaneleri yönetim kurulu başkanı Yılmaz Elaldı, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Beşiktaş gibi dev kulüplere de sponsor olmak istediklerini söyledi.

Yönetim olarak transfer çalışmalarına başladıklarını söyleyen Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, "Hacıbaba Pastaneleri bu kulübe her zaman destekte bulunmuştur. Bu yılda ana sponsorluk anlaşmasına vardık. Kendilerine sponsorluk için teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu

Dört büyük kulübe sponsor olmak isteriz

Her zaman spor ve sporcuların yanında olmaya çalıştıklarını ifade eden Hacıbaba Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Elaldı, "Bizim hedefimiz Amedspor'dan dört büyük takıma sponsorluk yapmak isteriz. Buradan onlara da çağrımız olsun" dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.