Heykelini dikecektik: Mesut Bakkal veda mesajı yayınladı

Heykelini dikecektik: Mesut Bakkal veda mesajı yayınladı
Amedspor, şampiyonluk yaşadığı teknik direktör Mesut Bakkal ile yollarını ayırdı. Veda mesajı yayınlayan Bakkal, “Ben ve ekibim çok kalmak istedik ama olmadı” dedi.

AMİDA HABER- Amedspor’u şampiyon yaparak 11 yıllık hasrete son veren teknik direktör Mesut Bakkal veda mesajı yayınladı.

Heykelini dikecektik, anlaşma sağlanamadı

amed1.jpg

Deneyimli teknik direktör Bakkal yayınladığı veda mesajında şu ifadeleri kullandı, “Sevgili Diyarbakır ve Amedspor camiası. Geçmişte yakından takip ettiğim Amedspor camiasına devre arasında yapılan teklif ile seve seve geldim. Ailecek hem Diyarbakır ve Amedspor camiasını çok sevdik. Diyarbakır ve Amedspor camiasının 11 yıldır hasretle beklediği şampiyonluk sevincini kentte ve camiaya yaşatmanın gururunu herkes ile birlikte yaşadık ve yaşayacağız.

bakkal.jpg

Ama bazen her şey istediğimiz gibi gitmiyor, hem Amedspor yönetimi hem de ben ve ekibim çok istememize rağmen yeni sezon için anlaşamadık ve dostane bir şekilde ayrıldık. Yarım sezonda yarattığımız büyük başarı ile desteklerini esirgemeyen başta Amedspor yönetimi, kentteki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve değerli Amedspor camiasına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.