İstifaya zorlanan Diyarbekirspor Kulüp başkanından zehir zemberek sözler

İstifaya zorlanan Diyarbekirspor Kulüp başkanından zehir zemberek sözler
Diyarbekirspor’un eski Kulüp Başkanı Turan İlgin, takımın onursal Başkanı Feyzi İlhan’lıya yönelik zehir zemberek açıklamalarda bulundu. İlgin, “Takımı şampiyon yapan hocaya para vermeden gönderdiler. Beni de istifaya zorladı” dedi.

AMİDA HABER- Yaklaşık 3 yıl Diyarbekirspor Kulübünün başkanlığını yapan Turan İlgin geçtiğimiz aylarda istifa etmişti. İlgin’in istifası spor camiasında şok etkisi yaratmıştı. Aylardır istifa gerekçesini açıklamayan İlgin, Kulübün onursal başkanı Feyzi İlhanlı’nın istifaya zorladığını belirterek, zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

'Takımı ikinci lige İlhanlı çıkarmış gibi tavır sergilendi'

Veysi Avşar, Şenol Demir ve oyuncuların takımın başarısı için mücadele ettiğini hatırlatan İlgin, “Bunların en önemlisi taraftarımızın desteği ile bu takımı şampiyon yaptık. Ama ne hikmetse takımı ikinci lige sanki Feyzi İlhanlı çıkarmış gibi bir tavır sergilendi. Bu kabul edilir bir durum değil. Biz ekip olarak neler çektik neler. Bunları kimseyle paylaşmadık, dedik güzel giden bir şampiyonluk maceramız var bunu bozmayalım. Kulüpte 5 kuruş para yoktu ama herkesin parası veriliyordu. Takımı şampiyon yapan Teknik direktörümüz Şenol Demir hocaya 5 ay maaşını vermediler ve şampiyon yapan hoca maaş alamadan takımdan ayrıldı. Bunun gibi çok örnekler verebilirim. Kasaba, manava, Personel çalışanların maaşları ve kaldığımız tesisin ödemeleri yapılmadı” dedi.

'İstifaya zorlandım'

Takımı ligde tutmak için ciddi çabalar sarf ettiğini belirten İlgin, “Biz bunları yaparken Feyzi İlhanlı takımı İstanbul’a götürmek istedi. Farklı bahaneler üretip sonunda takımı İstanbul’a götürdü. Takımın durumu içler acısı, kümeye düşme durumu var. Diyarbekirspor kulübü şahıs takımı Feyzi İlhanlı’ya ait. Takımı kendi işine geldiği gibi kullanıyor. Bende bunlardan dolayı rahatsız olduğumu söyleyerek istifa ettim. Daha doğrusu bana istifa etmem için yaptırım ve zorlamalar oldu. Tüm detayları canlı yayınlarda anlatacağım. Kimsenin kullanacağı bir adam değilim. Bu memlekettin ismini kullanarak prim yapanlara da fırsat verecek değiliz. Veysi Avşar aile dostumdur ve şampiyonlukta çok büyük emeği olmuştur. Daha önce bana ‘Veysi Avşar’ı istemiyorum’ diyerek üstüme gelen Feyzi İlhanlı şimdi ise Başkan olmasını istiyor. Yani dedim iyi adam kullanıyor” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.