Kastamonu-Amedspor maçı canlı verilecek mi?

Kastamonu-Amedspor maçı canlı verilecek mi?

Amedspor GMG Kastamonuspor karşısında şampiyonluk maçına çıkıyor. Peki maç hangi kanalda, canlı verilecek mi?

AMİDA HABER - TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk için mücadele eden lider Amedspor bugün saat 15.00’te Kastamonu Gazi Stadı’nda, GMG Kastamonuspor ile karşılaşacak. Amedspor’un bu önemli maçtaki tek hedefi galibiyet ve 3 puan ile Diyarbakır’a dönmek. Amedspor taraftarı bu maça kilitlendi. Çünkü Amedspor’un bu maçta elde edeceği 3 puan şampiyonluğu yüzde 90 oranında garantileyecek. Bu nedenle dünyanın dört bir yanında Amedspor’a gönül vermiş taraftarlar maçı canlı izlemek istiyor.

Maç canlı verilecek mi?

2024/04/09/amedspor-stadyum-dolu.jpeg

Kastamonuspor-Amedspor maçı hangi kanalda? Maç canlı verilecek mi? Maç şifreli mi, şifresiz mi yayınlanacak? Maçı internet üzerinden izlemek mümkün mü? Taraftarların sorduğu bu soruların cevabı var ve maç canlı verilecek.

Maç hangi kanalda?

2024/04/09/amedspor-stadyum-taraftar.jpeg

En çok soruların sorulardan birkaçı da Amedspor maçı hangi kanalda ve saat kaçta? 14 Nisan Pazar günü (bugün) oynanacak Kastamonuspor- Amedspor maçı saat 15:00 olarak belirlendi. Maç Kastamonu Gazi Stadyumu’nda oynanacak. Maç TFF youtube kanalından canlı verilecek. Maç aynı zamanda Amida Haber’in twitter hesabından da canlı izleyebilirsiniz. Amedspor puan durumu? Amedspor 74 puan ile grupta lider konumda. Kastamonuspor ise 71 puan ile grupta ikinci sırada yer alıyor.

Canlı yayın linki

2024/04/07/amedspor2.jpg

GMG Kastamonuspor- Amedspor maçını TFF’nin Youtube linki üzerinden canlı izleyebilirsiniz. Ayrıca Amida Haber'in twitter hesabından da maçı canlı izleyebilirsiniz. https://twitter.com/AmidaHaber (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.