Kastamonu’da Amedspor için ikili averaj hesabı

Kastamonu’da Amedspor için ikili averaj hesabı

Lider Amedspor’u evinde ağırlayacak olan Kastamonuspor galibiyet ve ikili averaj hesabı yapıyor.

AMİDA HABER – TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta yer alan lider Amedspor 14 Nisan Pazar günü deplasmanda en zorlu rakibi GMG Kastamonuspor ile karşılaşacak. Amedspor tüm hazırlıklarını galibiyet doğrultusunda sürdürken, Kastamonuspor ise Amedspor karşısında galip gelerek ikili averaj ile şampiyon olma hesabı yapmaya başladı.

İkili averaj hesaplanacak

amedspor-hazirlik1.jpeg

GMG Kastamonuspor, kendi evinde Amedspor’u yenerek kalan tüm maçları kazanıp ikili averaj ile şampiyon olma hesabı yapıyor. “Amedspor karşısında üstünlük sağlarsak, Amedspor tüm maçlarını kazansa bile ikili averaj ile şampiyon olacağız” diyen taraftarlar takımlarından Amedspor karşısında üstün performans bekliyor.

Amedspor puan durumu

amedspor-hazirlik2.jpegAmedspor taraftarları da averaj hesabı yapmaya başladı. Bir çok kişi googledan “Amedspor puan durumu”nu sorguluyor. Amedspor grupta 74 puan ile lider konumda, Kastamonuspor ise 71 puan ile ikinci sırada yer alıyor.

Amedspor 3 puana odaklandı

amedspor-stadyum-dolu.jpeg

Amedspor’da Kastamonuspor hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Ramazan Bayramı’na rağmen tüm futbolcular ve yönetim Kastamonuspor karşısında 3 puan ile dönmeye odaklandı. Kastamonu karşısında 3 puan alması durumunda en zorlu rakibi ile arasında 6 puan fark olacak. Beraber kalması durumunda ise yine rakibi karşısında 3 puan fark üstünlüğünü sürdürecek.

Amedspor maçı canlı yayınlanacak

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı TFF ile yoğun görüşmeler gerçekleştirerek Kastamonuspor-Amedspor maçının TFF youtube kanalından canlı yayınlanacağını açıkladı. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum