Kürt futbolcu meydan okudu: Arda Güler de kadroda yer alacak!

Kürt futbolcu meydan okudu: Arda Güler de kadroda yer alacak!
 Muhabir
Bugün Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid ile karşılaşacak olan Stuttgart’ın golcü kadrosunda yer alan Kürt futbolcu Deniz Undav, dünya devine adeta meydan okudu. Maçta Arda Güler ile Deniz Undav karşı karşıya gelecek.

AMİDA HABER - Dünyanın gözü kulağı bugün saat 22.00’de oynanacak Şampiyonlar Ligi maçında olacak. Futbolun dünya devi olarak bilinen Real Madrid ile Almanya’nın Stuttgart takımı karşı karşıya gelecek. Real Madrid’in kadrosunda Arda Güler yer alırken, Stuttgart kadrosunda ise Kürt futbolcu Deniz Undav yer alacak. Her iki futbolcu da kazanmak için sahaya çıkacak.

Almanya’nın son dönemde parlayan yıldızı golcü futbolcu Deniz Undav bugün oynanacak Real Madrid maçı ile ilgili adeta meydan okudu. Sahaya kazanmak için çıkacaklarının mesajını veren Undav, Real Madrid’den korkacak bir şey olmadığını ve iyi bir performans sergileyeceklerine inandıklarını söyledi. Kürt futbolcu Undav, “Santiago Bernabeu Stadyumu bir futbolcunun oynamak isteyeceği en büyük stadyumlardan biri. Devasa bir stadyum. Korkmadan, başımız dik, alnımız açık bir şekilde çıkıp oynayacağız. Eğer Real Madrid’den korkarsak, Madrid’e gidip oynamaya gerek kalmaz” açıklaması yaptı.

2024/08/03/deniz-undav-1.jpg

Stuttgart Kadrosu açıklandı

Alexander Nübel, Josha Vagnoman, Maximilian Mittelstadt, Julian Chabot, Anrie Chase, Angelo Stiller, Ermedin Demirovic, Atakan Karazor, Jamie Leweling, Fabian Rieder ve Deniz Undav

Real Madrid kadrosu

arda.jpg

Courtois, Lunin, Fran Gonzalez, Carvajal, Militao, Lucas Vazquez, Vallejo, Fran Garcia, Rüdiger, Mendy, Bellingham, Valverde, Modric, Tchouameni, Arda Güler, Vinicius Jr., Mbappe, Rodrygo, Endrick

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum