Lider Amedspor özel uçakla Soma’ya gitti

Lider Amedspor özel uçakla Soma’ya gitti

Amedspor, sezonun en önemli maçlarından birine çıkıyor. Kritik maç öncesi STK temsilcileri ve iş insanlarından oluşan yaklaşık 200 kişilik kafile İzmir’e uçtu. Amedspor kafilesi daha sonra karayolu ile Manisa’nın Soma İlçesi’ne geçec

AMİDA HABER - TFF 2. Lig Kırmızı grupta sezonun en önemli maçına çıkacak olan Amedspor’da Somaspor hazırlıkları sona erdi. Şampiyonluk mücadelesinin kaderi 28 Nisan Pazar günü saat 15. 00’da Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak Somaspor-Amedspor maçında belli olacak.

amedspor-havalimani.jpg

Şampiyonluk ilan edilecek mi?

Kastamonuspor’dan üç puan önde olan lider Amedspor’un maçtan galibiyetle ayrılması durumunda puan farkını 6’ya çıkaracak olan yeşil kırmızılı ekibin şampiyonluğu ilan etmesi bekleniyor.

amedspor-soma-ucak.jpg

DTSO özel uçak kiraladı

Amedspor’un kader maçı öncesi, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası takımın direk olarak Manisa’ya gitmesini sağlamak amacıyla özel uçak kiraladı.

amedspor-havalimani1.jpg

Amedspor kafilesi 200 kişiden oluşuyor

Özel uçakta Amedsporlu oyuncuların yanı sıra CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya, Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil, Baro Başkanı Nahit Eren, Organize Sanayi Başkanı Mustafa Fidan ve gazetecilerden oluşan yaklaşık 200 kişi eşlik edecek.

'Maçı almadan gelmeyin'

Diyarbakır Havalimanı’nda futbolcuları uğurlayan apron görevlisi Soma'ya giden Amedspor kafilesine, “Maçı almadan gelmeyin” dedi.

Özel uçak saat: 10.30’da Diyarbakır Havalimanından İzmir’e hareket etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum