Mehdi Eker’den maç açıklaması: Provokatörler böyle zamanları bekler

Mehdi Eker’den maç açıklaması: Provokatörler böyle zamanları bekler
Diyarbakırlı Tarım eski Bakanı Mehdi Eker, Bursaspor-Amedspor maçını değerlendirdi. Eker, “Provokatörler böyle zamanları bekler, dumanlı havaları sever” dedi.

AMİDA HABER- Tarım eski Bakanı Mehdi Eker, olaylı Amedspor-Bursaspor maçını değerlendirdi. Maçta açılan görsellerin kabul edilemez olduğunu belirten Eker, “Zaten bizim parti sözcümüz de bu konuda daha açık bir şekilde beyanat verdi” dedi.

Maç günü Diyarbakır’da olduğunu belirten Eker, görüntülerin sosyal medyaya düşmesinin ardından Bursa Emniyet Müdürü’nü telefonla aradığını belirterek, şunları söyledi: “Maçın, başlaması sürecinde, sosyal medyaya düşme esnasında hemen Bursa Emniyet Müdürünü aradım. Oradaki güvenliğin ne kadar önemli olduğunu ve hassasiyeti dile getirdim. Böyle maçlar maalesef ki provokasyona açık alanlardır, bu nedenle de her zamankinden daha fazla dikkat etmek gerekiyor. Provokatörler böyle zamanları bekler, dumanlı havaları sever. Fırsatı değerlendirerek bir provokatif eylem yapıyorlar. Bu hiçbir şekilde bütün camiaya mal edilemez. Camiada binlerce, milyonlarca insan var. Burada belli ki çok kötü niyetli, art niyetli ve bunun üzerinden toplumu germeye çalışan, Türkiye’de ayrıştırmaya yol açan, birlik beraberliği hedef alan bir karanlık zihin var.” (Haber: Volkan Eser)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum