MHP’li TikTok’çu Amedspor formasıyla tribünlere girdi

MHP’li TikTok’çu Amedspor formasıyla tribünlere girdi

Kaynak:Haber Merkezi

Bir dönem MHP İlçe Başkanlığı yapan Trabzonlu Eşref Saral Amedspor-İstanbulspor maçı için Diyarbakır’a geldi, Amedspor forması giyip maçı izledi.

AMİDA HABER - Trendyol 1. Lig’in 2. haftasında Diyarbakır temsilcisi Amedspor pazartesi günü İstanbulspor’u konuk etti. TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu ve Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Serra Bucak’ın izlediği maçı konuk takım 1-0 kazanmıştı.

amedspor-ulkucu.png

Spor kamuoyunun uzun süre konuştuğu ziyaretle ilgili tartışmalar devam ederken, TFF heyeti ile Amedspor-İstanbulspor maçını izleyenler arasında dikkat çeken bir isim yer aldı. Trabzon Of İlçesi nüfusuna kayıtlı olan ve bir dönem MHP İlçe Başkanlığı yapan Eşref Saral, İstanbulspor maçı öncesi Amedspor forması giydi, tribünlerden maçı izledi.. Yaklaşık 20 bin taraftarın izlediği mücadelede MHP’li Eşref Saral’ın paylaştığı video sosyal medyada gündem oldu.

Eşref Saral kimdir?

Trabzonlu olan Eşref Saral bir süre İstanbul’da MHP İlçe Başkanlığı yaptı. Ülkücü kimliği ile tanınan Eşref Saral’ın ismi Sarallar suç örgütü ile gündeme gelmişti. Koyu bir Trabzonspor taraftarı olan Eşref Saral, TFF seçimlerinde hemşerisi olan mevcut başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nu desteklemişti. Eşref Saral, bir süredir TikTok videoları çekiyor.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum