Mourinho rotasyonla sahaya çıktı

Mourinho rotasyonla sahaya çıktı

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi ilk haftasında Union Saint-Gilloise'i konuk ediyor. Teknik Direktör Jose Mourinho, son oynanan Galatasaray müsabakası 11'ine göre rotasyona giderek 5 değişiklik ile sahaya çıktı.

AMİDA HABER - UEFA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında Fenerbahçe, sahasında Belçika ekibi Union Saint-Gilloise ile karşılaşıyor. Teknik Direktör Jose Mourinho, Süper Lig'de son oynanan Galatasaray maçının 11'ine göre 5 değişikliğe gitti.

morinyo.jpg

Defansta Alexander Djiku'nun yerine Rodrigo Becao; orta sahada da İsmail Yüksek'inyerine Sofyan Amrabat görev aldı. Mourinho, hücum hattında ise Dusan Tadic, Allan Saint-Maximin ve Edin Dzeko'nun yerine İrfan Can Kahveci, Cengiz Ünder ve Youssef En-Nesyri'ye şans verdi.

Fenerbahçe, Union SG karşısına; "Dominik Livakovic, Mert Müldür, Rodrigo Becao, Çağlar Söyüncü, Jayden Oosterwolde, Fred, Sofyan Amrabat, İrfan Can Kahveci, Sebastian Szymanski, Cengiz Ünder ve Youssef En-Nesyri 11'i ile çıktı.

morinho.jpg

Sarı-lacivertlilerde Ertuğrul Çetin, Ömer Bircan Camcı, Samet Akaydin, Alexander Djiku, Bright Osayi-Samuel, İsmail Yüksek, Mert Hakan Yandaş, Dusan Tadic, Edin Dzeko, Cenk Tosun, Allan Saint-Maximin ile yedek bekledi.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.