O yasak 8 yıl sonra Soma’da sona erdi

O yasak 8 yıl sonra Soma’da sona erdi

Şampiyonluk yolundaki Amedspor’un Somaspor ile oynayacağı maçta, 8 yıldan sonra Amedspor’a taraftar yasağı kaldırıldı. Çevre illerden yüzlerce kişi Soma’ya akın etti.

AMİDA HABER - Somaspor-Amedspor maçı saat 15.00’da Soma Atatürk Stadyumu’nda oynanacak. 5 bin kişilik stadyuma, 8 yıllık “deplasmanda seyirci yasağının” ardından Amedspor seyircisi alınacak.

amedspor-somada1.jpeg

Çevre illerde ve Soma’da yaşayan yüzlerce Amedspor seyircisi, takımını desteklemek için formalarla, bayraklarla Soma’ya gelerek, stadyum etrafında toplandı. Amedspor taraftarı, “Diren Diyarbakır” sloganları attı. Stadyuma yaklaşık bin 500 Amedspor taraftarının alınması bekleniyor.

Yenerse şampiyon dönecek

amedspor-soma2.jpeg

111 bin nüfuslu Manisa’nın Soma İlçesi, saat 15.00’da tarihi bir maça tanıklık edecek. Amedspor, maçı alırsa lider olarak gittiği Soma’dan Diyarbakır’a şampiyon olarak dönecek. Amedspor- Soma maçı için, çevre illerden takviye polis ekipleri getirildi. Amedspor’a destek için Diyarbakır’da aralarında DTSO Başkanı Mehmet Kaya ile CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun da olduğu bir ekip Soma’ya gitmişti. (İlyas Akengin)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.