Şampiyon Amedspor 1’inci ligde

Şampiyon Amedspor 1’inci ligde

Diyarbakır temsilcisi Amedspor deplasmanda Somaspor’u 1-0 yenerek tarihinde ilk kez birinciliğe çıkmayı büyük ölçüde garantiledi.

AMİDA HABER – TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 77 puan ile lider olan Amedspor Manisa temsilcisi Somaspor ile karşı karşıya geldi.

sampiyon-amedspor-jpeg1.jpeg

Maç Soma’da saat 15.00’de hakemin başlama düdüğü ile başladı. Maçın ilk yarısında Soma Atatürk Stadyu’ndan gol sesi gelmedi, ilk yarı 0-0 beraberlikle bitti.

amedspor1.jpeg

İkinci yarıda gol

Maçın ikinci yarısının 49’uncu dakikasında Amedspor’un golü geldi. Vanlı futbolcu Oktay Aydın, 49’uncu dakikada attığı gol ile Amedspor’u 1-0 öne geçirdi.Maçın ikinci yarısında Amedspor’un atakları devam etti, ancak karşılaşmada ikinci gol gelmedi. Amedspor, deplasmandan 3 puan ile Diyarbakır’a dönecek.

Iğdırspor’a yenilmişti

Geçen hafta şampiyon olmayı bekleyen Amedspor kendi evinde Iğdırspor’a 2-0 yenilince, şampiyonluk bir hafta ertelenmişti.

sampiyon-amedspor-jpeg1-jpeg2.jpeg

Amedspor 4 Mayıs’ta kendi evinde Menemenspor’u konuk edecek. Şampiyonluk kupası bu maçta kaldırılacak ve şampiyonluk kutlaması bu maçta gerçekleşecek. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.