Şampiyonluk formaları hazır: Amedspor iki oyuncuyu unuttu!

Şampiyonluk formaları hazır: Amedspor iki oyuncuyu unuttu!

Kurulduktan 10 yıl sonra ilk kez bir üst lige çıkacak olan Amedspor’da tarihi maçın hazırlıkları tamamlandı. Önceki günlerde basılan şampiyonluk formalarında iki oyuncunun fotoğrafı unutuldu. Kulüp, yeniden forma basacak.

AMİDA HABER- TFF 2. Lig Kırmızı grupta sezonun son maçına çıkacak olan Amedspor’da tarihi maç öncesi hazırlıklar sona erdi. Diyarbakır temsilcisi Amedspor bugün kendi saha ve seyircisi önünde Menemen FK’yi konuk edecek.

Yakal Taylan ve Çekdar Orhan unutuldu

forma.jpg

Şampiyonluk yolunda son sınavına çıkacak olan Amedsporlu oyuncular maç saatini beklerken, Amedstor mağazalarında satış rekorları kırılmaya devam ediyor. Amedspor yönetimi, geçtiğimiz günlerde şampiyonluk forması bastırdı. Formalar satış mağazalarında yerini aldı ve satışa başlandı. Şampiyonluk formasında Amedsporlu Yakal Taylan ile asist kralı Çekdar Orhan’ın resimleri tişörtlerde yer almadı.

Gerekli düzeltmeler yapılacak

Baskı hatasından kaynaklı yapılan bu yanlışlık ayrıntılı bakanlar tarafından fark edilirken, fark edemeyenler ise tişörtlerini alıp gitti. Satış temsilcisi ise bir baskı hatasını olduğunu, yeni baskılar için gerekli düzeltmelerin yapıldığını söyledi.

Kaptan’ın fotoğrafı da unutuldu

forma1.jpg

Ayrıca şampiyonluğun adandığı eski kaptan Şehmus Özer’in fotoğrafının olmaması eleştiri konusu oldu.

‘Günlük binlerce kişi akın akın geliyor’

Amedspor’a destekler çığ gibi büyürken, Amedstor mağazaları da satışlarında rekor kırmaya devam ediyor. Amida Heber’e konuşan Amedstor Mağazası satış müdürü Mehmet Işık: “Satışlar çok iyi gidiyor, halkımızdan büyük ilgi var. Dışarıdan gelen çok fazla taraftarımız var. Son maçı da alıp resmen şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz. Şampiyonluk yoğunluğuna her yaklaştığımızda daha fazla yoğunluk yaşanmaya başladı. Eskiden günlük mağazamıza 100 kişi uğrarken, şu an günlük binlerce kişi akın akın geliyor” dedi

‘Dört bir yana satışlarımız oluyor’

E-Ticaret üzerinden de büyük ilgi ve talebin olduğunu söyleyen Işık: “E-ticaret üzerinden hemen hemen dört bir yana satışlarımız oluyor. Stoklarımız var yeterli. Halkın yoğun bir talebi var, çoğu zaman da yetişemediğimiz durumlar oluyor, bu yüzden onlara bu konuda bir özür borcumuz var” diye konuştu.

Haber: Zelal Sinayiç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.