Şanlıurfaspor Başkanı: Geleceği kurtarmak için genç oyunculardan kurulduk

Şanlıurfaspor Başkanı: Geleceği kurtarmak için genç oyunculardan kurulduk

Kaynak:Anadolu Ajansı

Şanlıurfaspor’un Kulüp Başkanı Mehmet Giray Küçük, bu sezon kadrolarını maliyeti düşük genç oyunculardan oluşturduklarını açıkladı.

AMİDA HABER- Trendyol 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor’un Kulüp Başkanı Mehmet Giray Küçük, bu sezon kadrolarını maliyeti düşük genç oyunculardan oluşturduklarını açıkladı. Küçük, kongre sürecinde aday çıkmaması ve takıma kayyum atanmasının önüne geçmek için arkadaşlarıyla birlikte başkanlığa aday olduklarını belirtti.

ekran-goruntusu-2024-08-18-114702.png

Gecikmeli transferler ve gelecek vizyonu

Yönetim olarak hızlı bir şekilde bütçe oluşturarak transfer çalışmalarına başladıklarını aktaran Küçük, "Kongre sürecinin uzamasından dolayı transferleri kampa yetiştirdik. Genç oyuncularla kemik bir kadro oluşturmak istiyoruz" dedi. Bu sezonki hedeflerinin geçen sezon yaşanan düşme stresini yaşamamak olduğunu vurguladı.

Takımın zor günleri ve geleceğe yönelik planlar

Küçük, takımın zor günlerden geçtiğini ve yöneticilerin büyük fedakarlıklar yaptığını ifade etti. Takımı devraldıklarında sadece iki sözleşmeli oyuncu bulunduğunu ve hızlı bir şekilde kadro planlaması yaparak transferleri tamamladıklarını söyledi.

ekran-goruntusu-2024-08-18-114644.png

Erkan Sözeri ile geleceğe yatırım

Sezon öncesinde genç oyuncularla tecrübeli bir hocayla anlaşma kararı aldıklarını belirten Küçük, Erkan Sözeri'nin genç oyuncuları Türk futboluna kazandıracağına inandıklarını ifade etti.

Taraftarlara çağrı: destek ve sabır

Küçük, taraftarların futbolun en önemli parçası olduğunu anımsatarak, "Taraftarlarımızın sabırlı olmalarını ve takıma destek olmalarını bekliyoruz. Genç ve tecrübesiz bir kadro kurduk, ancak bu oyuncular zamanla tecrübe kazanacaklar" dedi. Ayrıca, kentin tüm kesimlerini kulübe sahip çıkmaya davet etti.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.