Şanlıurfaspor taraftarlarından haddini aşan paylaşım

Şanlıurfaspor taraftarlarından haddini aşan paylaşım

Batman Petrolspor maçında çıkan olayları Diyarbakırlı taraftarlara mal eden bazı haddini aşan Şanlıurfasporlu taraftarlar, Amedspor Kulübüyle ilgili çirkin bir paylaşım yaptı. Batman Kulüp Başkanı ise, olayların faturasını Diyarbakırlılara kesti.

AMİDA HABER- TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Batman Petrolspor hafta sonu Şanlıurfaspor’u konuk etti. Saha olayları nedeniyle hakem maçı iptal etmişti. Maçla ilgili tartışmalar devam ederken, bazı Urfa taraftarları Amedspor’la ilgili haddini aşan paylaşımda bulundu.

kk.jpg

Amedspor Kulübüne çirkin ifade

Olaylı Batman Petrolspor ile Şanlıurfaspor maçı öncesi Amedspor Barikat grubu, Batman Petrolspor’a başarı dileğinde bulundu. Barikat grubunun bu paylaşımının altına yorum yapan Urfaspor adlı kullanıcı Amedspor’un resmi hesabını da etiketleyerek şu çirkin paylaşımı yaptı, “Amedspor bu ülkenin virüsüdür. Batman Petrolspor maçından önce insanları provoke ettiniz. 29 Ocak’ta sizi Diyarbakır’da eze eze yeneceğiz” açıklaması yaptı.

Kulüp Başkanı Diyarbakırlıları suçladı

Öte yandan olaylı Batman Petrolspor ile Şanlıurfa maçı sonrası açıklama yapan Batman Petrolspor Kulüp başkanı Abdulvahap Akbaş, Amedspor taraftarını suçladı. Akbaş yaptığı açıklamada, "Biz gerginlik oluşmasın diye Urfa'dan seyirci gelmesini istemiyorduk. Bu yönlü bir karar alındı. Bizim Şanlıurfaspor ile bir problemimiz yok. Bizde olaylarını çıkmasına şaşırdık. Olayları Diyarbakır'dan gelen bazı taraftarların çıkardığına inanıyoruz" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.