Şanlıurfaspor yönetimi provokasyon peşinde: Aman dikkat

Şanlıurfaspor yönetimi provokasyon peşinde: Aman dikkat

Amedsspor-Şanlıuraspor maçına saatler kala konuk ekip yönetiminin ortamı germe açıklamaları sürüyor. İğrenç açıklamaları ile iki kadim halkı bir birine düşüren Urfa yönetimi, şimdi de başka bir provokasyon şey peşinde.

AMİDA HABER- Türkiye Futbol Federasyonu ( TFF) 2. Lig Beyaz Grupta 29 Ocak Pazar günü Amed Sportif Faaliyetler Şanlıurfaspor’u konuk edecek. Büyük çekişmeye sahne olması beklenen müsabaka öncesi futboldan çok Urfa yönetiminin iğrenç çıkışları konuşuluyor. İki komşu kent arasında oynanacak maç öncesi Şanlıurfa yönetimi ortamı germeye devam ediyor.

Önce hakemi değiştirdiler

TFF ve MHK’ya yapılan baskı sonucu maçın hakemini değiştiren Şanlıurfaspor yönetimi şimdi de, iki kadim halkı bir birine düşürmek için elinden geleni yapıyor. Bir otel ile yaşadıkları sorun üzerinden ortamı germeye çalışan Şanlıurfaspor yönetiminin kritik öneme sahip maça gölge düşürmek için çabalarını sürüyor.

Buradan Şanlıurfaspor yönetimine soruyoruz:

Madem futbol dostluk ve kardeşlik neden maçın hakemini değiştirdiniz?

İki kadim halkı kendi çıkarlarınıza neden alet ediyorsunuz?

Amacınız maçı iptal ettirmek mi?

Maç ne zaman?

Şampiyonluk mücadelesi veren iki ekibin maçı, Pazar günü saat 14.00’te Diyarbakır Yeni Stadyumu’nda oynanacak. Lider Şanlıurfaspor’un 38, Amedspor’un ise 37 puanı bulunuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.