Süper ligin lideri değişti: Galatasaraylılar sokağa döküldü

Süper ligin lideri değişti: Galatasaraylılar sokağa döküldü
Son dakika: Süper ligde haftalardır liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe kendi saha ve seyircisi önünde Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldı, liderliği Galatasaray’a kaptırdı. Galatasaray taraftarı Türkiye'nin birçok ilinde sokağa çıkarak liderliği kutladı

AMİDA HABER- Trendyol Süper Ligi’in 25. Haftasında lider Fenerbahçe kendi saha ve seyircisi önünde Alanyaspor’u konuk etti. Karşılaşmaya konuk takım hızlı başladı. Maçın 12. Dakikasında Loide Augusto Alanyaspor’u 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi.

Alanya'nın iki golü Loide Augusto'dan

Karşılaşmanın ikinci yarısında etkili başlayan Fenerbahçe Dusan Tadic’in penatıdan attığı golle skora 1-1 yaptı. 59. Dakikada Edin Dzeko takımını 2-1 öne geçiren golü atarak farkı bire çıkardı. Golden dört dakika sonra Alanyasporlu Loide Augusto eşitliği sağladı. Maç bu skorla sona erdi.

fener1.jpg

Galatasaraylılar sokağa döküldü

Fenerbahçe’nin 2-2 berabere kaldığı haftada lider değişti. Uzun süredir Fenerbahçe’nin ensesinde olan Galatasaray haftalar sonra liderlik koltuğuna oturdu. Liderin el değiştirmesi ile Türkiye’nin birçok ilinde Galatasaray taraftarı sokaklara çıkarak liderliği kutladı. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.