Taraftar istifasını istiyordu: Amedspor’dan Ersun Yanal kararı

Taraftar istifasını istiyordu: Amedspor’dan Ersun Yanal kararı

Kaynak:Haber Merkezi

Son dakika: Amedspor Yönetim Kurulu, Erokspor yenilgisi sonrası okların hedefinde olan teknik direktör Ersun Yanal için açıklama yaptı.

AMİDA HABER- TFF 1. Lig’in 8’inci haftasında Erokspor’a 4-0 yenilen Amedspor’da teknik direktör Ersun Yanal’ın koltuğu tehlikeye girdi. Farklı yenilginin ardından Amedspor taraftarı deneyimli teknik direktörü Ersun Yanal’ın istifasını isterken, Amedspor Yönetim Kurulu yaptığı son dakika açıklama ile hocaya sahip çıktı.

Yönetim Kurulundan yazılı açıklama

amedd.jpg

İstifa eleştirilerine yanıt veren Amedspor Yönetim Kurulu şu açıklamayı yaptı, “Amedspor Yönetim Kurulu olarak, 0-4 mağlubiyetle sonuçlanan Esenler Erokspor karşılaşmasının ardından taraftarlarımız ve camiamızda oluşan tepkilere dair bir açıklama yapma gereği doğmuştur. Sezon başında #HedefSüperLig parolasıyla başladığımız bu yolda, Teknik Direktörümüz Ersun Yanal ile anlaşma sağladık.

‘Kapsamlı toplantı yapıldı’

Ersun Yanal büyük bir özveriyle çalışmış ve çalışmaya devam etmektedir. Ancak dünkü maçta beklenmeyen sonuç neticesinde teknik ekibimiz ve futbolcularımızla bir araya gelerek kapsamlı bir değerlendirme toplantısı yapılmıştır. Yönetim kurulu olarak, bu zor dönemde takımımızın yanında durduğumuzu, fakat gerekli bütün uyarılarda bulunarak takımımızın hedeflerinden sapmaması için daha sıkı bir çalışma disiplini, motivasyon ve takım ruhu beklentisi içinde olduğumuzu kamuoyuna duyurmak isteriz.

amed-takim.jpg

Taraftara çağrı: Sabırlı olun

Amedspor’un hedefi her zaman başarı olmuştur ve bu hedef doğrultusunda ilerlerken elbette zorlu süreçler yaşanabilir. Önemli olan, bu süreçlerde camiamızın kenetlenmesi, birlik ve beraberlik içinde hareket ederek takımımıza olan güvenimizi göstermesidir. Taraftarımızdan beklentimiz; takımımıza sahip çıkmaları, sabırlı olmaları ve bu başarı yolunda desteklerini esirgememeleridir.

‘Kenetlenelim’

Yönetim kurulu olarak inanıyoruz ki, camiamızın desteği ve takımımızın azmiyle bu kırılma noktalarını aşacak ve hedeflediğimiz başarıya ulaşacağız. Son olarak, büyük Amedspor camiasına sesleniyoruz: Kenetlenelim, birlik olalım ve bu takımı başarıya ulaştıralım” ifadelerine yer verildi.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum