Taraftarlar stada girişte sorun yaşamıştı: Amedspor’dan açıklama geldi

Taraftarlar stada girişte sorun yaşamıştı: Amedspor’dan açıklama geldi

Kaynak:Sosyal Medya

Dün Amedspor ile İstanbulspor maçı öncesi stada giriş yapmak isteyen Amedspor taraftarları yaşanan problemden dolayı stada geç alınmıştı. Kulüpten açıklama geldi.

AMİDA HABER - Amedspor sezonun 2. maçında sahasında İstanbulspor’u ağırladı. İstanbulspor’un 1-0 galibiyetiyle sonuçlanan maçın öncesinde Amedspor taraftarları stat girişinde problem yaşadı.

34476.jpg

Konuyla ilgili Amedspor’un X hesabından bir açıklama yayınlandı.

Açıklamada yaşanan problemin ‘Passolig sisteminin çökmesinden kaynaklı’ olduğu vurgulanarak sorunun çözümü için kulübün takipçi olacağı kaydedildi.

amed.jpg

Amedspor’un açıklaması şu şekilde:

“Dün İstanbulspor maçımız öncesi öğleden sonra maç başlayana kadar Passolig sisteminin çökmesinden kaynaklı ciddi sorunlar yaşadık. Birçok taraftarımızın maça yakın saatlerde Passolig kaydı yapamadı ve bilet alamadı. Passolig sisteminin çökmesinden kaynaklanan sorunlar nedeniyle uzun süre stada girişler yapılamadı. Uzun kuyrukların oluşması nedeniyle kapılar açıldı ve yoğunluk ile birlikte birçok kişi bilet aldığı yerlere oturamadı. Sistem sorunundan kaynaklı olarak birçok taraftarımız bilet veya kombine aldığı yerlere geçemedi.

Bu yaşanan sorunların bizden kaynaklanmadığını belirtmek isteriz. Bu sorunların bir daha yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınacağını umuyoruz. Takipçisi olacağız.”

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.