Tecrübeli Teknik adam Kemal Kılıç Kırklarelispor maçını değerlendirdi

Tecrübeli Teknik adam Kemal Kılıç Kırklarelispor maçını değerlendirdi
Kırklarelispor maçını galibiyetle taçlandıran Diyarbekirspor’un teknik direktörü Kemal Kılıç maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Şehmus Kızılaslan

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Diyarbekirspor kendi sahasında Kırklarelispor’u 2 – 0’lık net bir skorla geçerek ligde puanını 10’a çıkartan, Yeşil Kırmızılı takımın teknik direktörü Kemal Kılıç maç sonrası değerlendirmede bulundu.

Kılıç “Önemli İki Final Maçları bizi bekliyor”

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Diyarbekirspor Tecrübeli teknik adam Kemal Kılıç kendi sahalarında Kırklarelispor’u  2-0 gibi net bir skorla yendikleri maç sonrası değerlendirmede bulundu. Kırklarelispor’un beklediklerinden daha zorlu geçtiğini belirten,  Kılıç, “Rakip takım saha daha fazla dirençli mücadele etmesi bizim oyun düzenimizi bir nebzede olsa da bozmuş olabilir ama Diyarbekirspor olarak sahadan istediğimiz sonucu almasını bildik. Önemli olan kendi sahanda yenilmeden deplasmanlardan da alınan puan ve puanlarla dönersek hedefimiz olan şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemiş olacağız.”

Bu hafta deplasmanda karşılaşacakları Kömürspor maçının zorlu geçeceğinin bilincinde olduklarını vurgulayan Kılıç, “Bu karşılaşmadan mutlak galibiyetle ayılarak 13 puana ulaşmak istiyoruz çünkü önümüzde 2 önemli karşılaşma olan kendi sahamızda 1461 Trabzon FK ve arkasından deplasmanda oynayacağımız Erokspor maçları bizim için final maçları gibi olacaktır.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.