TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'na Diyarbakır’da yoğun ilgi

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'na Diyarbakır’da yoğun ilgi

Kaynak:Haber: İlyas Akengin

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu yarınki Amedspor-İstanbulspor maçını izlemek için Diyarbakır’a geldi.

AMİDA HABER – TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve TFF yönetim kurulu üyeleri bir süre önce Diyarbakır’a vardı ve kentteki temaslarına başladı.

Hacıosmanoğlu ve TFF yönetimi Diyarbakır Havalimanı'nda Amedspor Yönetim Kurulu üyeleri ve kentteki spor birlikleri tarafından karşıladı.

tff-haciosmanoglu11.jpg

TFF Başkanına Sur’da yoğun ilgi

TFF Başkanı daha sonra Diyarbakır Sur’daki tarihi Ulu Camiyi gezdi. Ulu Cami’nin içini gezen Hacıosmanoğlu çıkışta Amedsporlu bir çocuğu kucağına alarak poz verdi.

tff-aziz-eladi.jpg

TFF heyeti Amedspor Başkanı Azil Elaldı ve yönetimin eşliğinde, Dört Ayaklı Minare’yi ve Sur’daki Ermeni Kilisesini de ziyaret etti.

tff-haciosmanoglu1145.jpg

Diyarbakır Sur'daki bir esnaf TFF heyetine ciğer kebabı ısmarladı.

Akşam yemeğinin ardından Cemil Paşa Konağı'na geçen TFF Başkanı ve yanındakiler erbane dinletisi ve zılgıtlarla karşılandılar.

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulunun yarınki Amedspor maçını tribünlerde izleyecek.

TFF Başkanı söz vermişti

Amedspor yönetiminin de destek verdiği İbrahim Hacıosmanoğlu 18 Temmuz’daki TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda TFF başkanı olarak seçildi. Hacıosmanoğlu, Amedspor için dostluk ve kardeşlik mesajları vermiş, kendi sahasındaki ilk maça gelme sözü vermişti.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.