TFF bu maç hakkında inceleme başlattı

TFF bu maç hakkında inceleme başlattı

Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçıyla ilgili TFF tarafından inceleme başlatıldı. İddiaları doğrular bulgular elde edilirse, yasal süreç başlatılacak.

AMİDA HABER – Türkiye Futbol Federasyonu Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçıyla ilgili inceleme başlattı. TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta dün oynanan maçta hiç şut çekilmedi ve mücadele 0-0 sona erdi. Maçı izleyen binlerce kişi şike olduğunu öne sürdü. Çünkü her iki takım adeta antrenman sahasında paslaşan pozisyonda kaldılar. Maçta hiç şut çekilmedi. Her takım kendi ekseni etrafında top oynadı. Bu durum şike iddialarını gündeme taşıdı.

Sosyal medyada gündem oldu

nazilli-manset1.jpg

Sosyal medyada kıyamet koptu. Bunun üzerine TFF bu maç için inceleme başlattı. İddiaları doğrular nitelikte bulgular elde edilirse konu Hukuk Kurulu’na oradan da Etik Kurula sevk edilecek ve daha sonra yasal işlem başlatılacak.

Karşılaşma öncesinde 56 puan ile 6. sırada bulunan Ankaraspor, ligin bitimine bir hafta kala en az bir puan alması haline play-off’lara katılmayı garantiliyordu. Bu sonuç ile Ankara hedefini garantilemiş oldu. Nazilli Belediyespor’un da ligde kalması için kendisine bir puan yetiyordu. Ligde 38 puan ile 15. sırada yer alan Nazilli de bu sonuç ile hedefine ulaşmış oldu. Bu maçtan sonra Zonguldak Kömürspor 38 puan ile küme düşen takım oldu.

İşte o maçın istatistikleri

nazillispor.jpg

Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında istatistikler de dikkat çekti. Her iki takım maçı şutsuz bitirdi. Maçta sadece 2 korner atışı yapıldı. Karşılaşmada hiçbir kart çıkmaz iken maçtan toplam 15 faule çıktı. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum