TFF karar verdi: Amedspor-Kocaelispor maçının yeri ve saati netleşti

TFF karar verdi: Amedspor-Kocaelispor maçının yeri ve saati netleşti
 Muhabir
Son dakika: Günlerdir merak konusu olan Amedspor-Kocaelispor karşılaşmasının nerede ne zaman ve saat kaçta oynanacağı belli oldu.

AMİDA HABER- Lige şampiyonluk iddiasıyla hazırlanan ancak ligde hiç galibiyeti bulunmayan Diyarbakır temsilcisi Amedspor , dün İstanbul’da Sakaryaspor’a konuk olmuş, maç golsüz sona erdi. Son üç maçta iki beraberlik bir yenilgisi bulunan Amedspor 4. Haftada lider olan Kocaelispor’u ağırlayacak.

Diyarbakır Valisi devreye girmişti

456427608-474643635418415-4632617016188761055-n.jpg

Diyarbakır Stadyum zemininin bozuk olması nedeniyle maçın Amedspor Kulübü karşılaşmanın İstanbul’a alınmasını istemiş, rakip takımda onay vermişti. Ancak İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu, güvenlik gerekçesiyle maçın İstanbul’da oynanmasına izin vermedi. Bu gelişme üzerine Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu devreye girerek, Amedspor-Kocaelispor maçının Şanlıurfa’ya alınması için girişimlerde bulundu.

Şanlıurfa Pazar günü için onay vermedi

amed-kadin.jpg

Amedspor, karşılaşmanın 1 Eylül Pazar günü oynanmasını talep ederken, Şanlıurfaspor Kulübü onay vermeyince kafalar bir kez daha karıştı. TFF, Amedspor-Kocaelispor karşılaşmasının ne zaman nerede ve saat kaçta oynanacağına ilişkin son noktayı koydu.

Karar kesinleşti

amedspor-001.jpg

TFF tarafından Maç Planlama Müdürlüğüne gönderilen yazıda, “Fikstür gereği, 01. 09. 2024 Pazar günü Diyarbakır Stadyumu’nda saat 21.45’te oynanacak olan Amedsportif Faliyetler-Kocaelispor Trendyol 1. Lig müsabakası, her iki kulübün talebi üzerine 02.09.2024 Pazar günü saat 21.00’de 11 Nisan Stadyumu’nda oynanacaktır” ifadesine yer verildi. TFF’nin söz konusu kararı Diyarbakır, Kocaeli ve Şanlıurfa’daki ilgili kurumlara gönderildi.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.