TFF kararı: Amedspor da uygulayacak

TFF kararı: Amedspor da uygulayacak

Kaynak:Haber Merkezi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) geçirdiği rahatsızlıktan dolayı hayatını kaybeden Sol Bamba için, maçlarda saygı duruşu kararı aldı.

AMİDA HABER- Manisa FK ve Adanaspor maçı öncesinde geçirmiş olduğu rahatsızlık sebebiyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Adanaspor Teknik Direktörü Sol Bamba’nın ölümü spor camiasında üzüntüye neden oldu. TFF yaptığı açıklamada, Sol Bamba’nın anısına bu hafta oynanacak tüm maçlarda 1 dakikalık saygı duruşu kararı alındığını duyurdu.

solbamna.jpg

TFF açıklama yaptı

TFF’nin açıklaması şöyle: “Trendyol 1. Lig'in 4. haftasında oynanan Manisa Futbol Kulübü - Adanaspor A.Ş. müsabakasının öncesinde geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırılan Adanaspor Teknik Direktörü Souleymane Bamba'nın vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Futbolculuk kariyerinde Trabzonspor forması da giyen Souleymane Bamba'nın anısına bu hafta oynanacak olan tüm profesyonel müsabakalar öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacaktır. Souleymane Bamba'nın ailesine, yakınlarına ve başta Adanaspor ile Trabzonspor camiaları olmak üzere Türk futbol ailesine başsağlığı dileriz.”

2024/05/16/tff-genel-kurul.jpeg

Amedspor uygulayacak

TFF’nin kararı yarın Şanlıurfa’da oynanacak Amedspor- Kocaelispor karşılaşmasında uygulanacak. İki takım da yaşamını yitiren teknik direktör için saygı duruşunda bulunacak.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.