Türkiye Amedspor’u konuşuyor: Taraftar neden ilgi göstermiyor?

Türkiye Amedspor’u konuşuyor: Taraftar neden ilgi göstermiyor?

Kaynak:Hozan Adar

TFF 1. Lige çıktığı günden bu yana Türkiye’de en çok konuşulan takımların başında Amedspor geliyor. Taraftarın passolig uygulamasına istenilen desteği vermemesi yönetimi düşündürüyor. Kentteki STK’ların çağrısı sürüyor.

AMİDA HABER - Tarihinde ilk kez bu sezon TFF 1. Lig’de mücadele edecek olan Amedspor’da Passolig satışı devam ederken, Diyarbakır'daki billboardlara Passolig uygulaması için destek afişleri asıldı. Bu uygulama ile geçen yıl yaşanan bilet krizinin de önüne geçmek isteyen Amedspor, Passolig kartı edinmek isteyen taraftarları için Amedspor Store mağazasında stant açtı.

Billboardlardan destek çağrısı

Kulüp taraftarın desteğini almak için Diyarbakır’ın farklı noktalarındaki billboardlara afişler astı. Afişlerde "İlk kez Passo kart ile stadyuma giriş yapacak olan taraftarlarımızın en kısa sürede Passokart işlemlerini tamamlaması gerekiyor. Statü gereği Passolig kaydı olmayan stadyumda maç izleyemeyecek. Kombine bilet, bir sezon boyunca Amedspor'un tüm iç saha maçlarını kapsayan ve her maç için bilet alma zahmetinden kurtaran özel bir bilet türüdür." denildi.

amedspor-passolig.jpg

Amedspor Güncel Passolig sayısı: 8226

Amedspor'un Güncel Passolig sayısı 8226 olarak kaydedilirken kulüpten yapılan açıklamada ise" İlk kez Passo kart ile stadyuma giriş yapacak olan taraftarlarımızın en kısa sürede Passo kart işlemlerini tamamlaması gerekiyor. Amed Ceylan AVM’de bulunan Amedstore’da kimlik bilgileriniz ile kısa sürede kartınızı teslim alabilirsiniz. Bütün taraftarlarımızın bir an önce Passoliglerini almalarını ve maçlarda takımımızı yalnız bırakmamalarını istiyoruz." denildi.

2024/07/20/passolig.jpg

Eş başkanlar Passolig kaydını yaptı

Öte yandan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak, Doğan Hatun, Amedspor Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Burç Baysal, Diyarbakır TSO Başkanı Mehmet Kaya ve Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri Amed Store mağazasında bulunan Passolig standını ziyaret ederek Passolig kayıtlarını yaptı.

CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ise, Amed Store'daki Passolig standını ziyaret ederek taraftarlara Passolig kaydı için çağrıda bulunmuştu.

Haber: Hozan Adar

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum