Türkiye Ziraat Kupası eşleşmeleri netleşti: İşte o takımlar!

Türkiye Ziraat Kupası eşleşmeleri netleşti: İşte o takımlar!

Kaynak:Haber Merkezi

Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu Kura Çekimi, düzenlenen törenle yapıldı. Kura sonucunda eşleşecek takımlar netleşti. İşte o takımlar…

AMİDA HABER - Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu Kura Çekimi, gerçekleşen törenle belirlendi. Kura çekimi töreni TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde bulunan Orhan Saka Konferans Salonu’nda yapıldı.

ziraat-kupasi-tff1.jpg

Törene TFF 1. Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, Süper Lig'den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mecnun Otyakmaz, TFF 2. ve 3. Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Şahin, Ziraat Bankası Kurumsal İletişim Müdürü Erdinç Erdoğan, TFF Sportif İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik, TFF Lig Yönetimi Direktörü Besim Yalçın ve TFF Protokol Direktörü Mustafa Baltacı ile kulüp başkanları ve temsilcileri katıldı. Kulüp başkanları ve temsilcileri tarafından gerçekleştirilen kura çekimine TFF 2. ve 3. Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Şahin ile TFF Lig Yönetimi Direktörü Besim Yalçın eşlik etti.

ziraat-kupasi-tff.jpgZiraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu'nda, 1. Eleme Turu müsabakaları sonucu tur atlayan 16 takımın yanı sıra Nesine 2. Lig'den 18, Nesine 3. Lig'den ise 30 olmak üzere toplam 64 takım mücadele edecek. Müsabakalar tek maç eleme usulüne göre 8, 9 ve 10 Ekim tarihlerinde oynanacak, müsabaka programı ise daha sonra ilan edilecek. Müsabakalar, kurada küçük numarayı çeken takımların sahasında oynanacak ve galip gelen 32 takım tur atlayacak.

İşte eşleşen o takımların listesi:

ziraat-kupasi-liste.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.