Valilik korumaları kaldırtmıştı: Galatasaray’a Amedspor kadayıfı

Valilik korumaları kaldırtmıştı: Galatasaray’a Amedspor kadayıfı
Kadın takımlarının karşılaşması için Diyarbakır’a gelen Galatasaray yönetimine üzerinde Amedspor yazan bir tepsi kadayıf hediye edildi. Amedspor kadayıfını Diyarbakır Gurme Fuarı’nda valilik korumaları kaldırtmıştı.

AMİDA HABER - Amedspor Yüksek İstişare Kurulu, Amedspor Kadın Futbol takımı ile Galatasaray Kadın Takımı arasında oynanacak maç öncesi bir araya geldi. Amedspor YİK, Galatasaray yönetimine üzerinde Amedspor yazılı bir tepsi kadayıf hediye etti. DİSİAD Başkanı Nurullah Edemen, Amedspor’un Diyaribakır’ın markası olduğunu söyledi. Edemen, “Amedspor’u dışlamak, Amedspor’u dışlamak, yok saymak kimsenin haddi değildir” dedi.

Amedspor Başkanı Selahattin Yıldırım, tüm rakip takımları dostluk, kardeşlik ve barış çerçevesinde karşıladıklarını beliterek, “Bu coğrafyanın en büyük markası Amedspor yazılı tatlıyı hediye ettik. Bizler tüm rakiplerimizin aynı duyguyla karşılamayı sürdüreceğiz. Her iki takımada başarılar diliyorum” dedi.

Diyarbakır Yöresel Lezzetler ve Gurme Fuarı’nda üzerinde Amedspor yazan kadayıf nedeniyle kriz çıkmıştı. Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su’nun korumaları, valinin ziyaret ettiği stanttan Amedspor yazılı kadayıf tepsisini kaldırmıştı.

(Amida Haber)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.