VİDEO - Amedspor Teknik Direktörü Ersun Yanal’dan çarpıcı açıklamalar

VİDEO - Amedspor Teknik Direktörü Ersun Yanal’dan çarpıcı açıklamalar
 Muhabir
Amedspor Başkanı Aziz Elaldı ve teknik direktörü Ersun Yanal basın ile bir araya geldi. Transfere değinen Yanal: Bazı oyuncular Amedspor olduğu için gelmek istemedi ama transfer sezonu sonunda birçoğu kendisi gelecek.

AMİDA HABER - Amedspor Kulübü Başkanı Aziz Elaldı ve Teknik Direktörü Ersun Yanal, pazartesi günü İstanbulspor ile oynanacak maç öncesi basın mensuplarıyla buluştu.

Basın toplantısında antrenman nedeniyle ilk sözü alan Amedspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, transferler ve takımın mevcut durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kadroyu derinleştirmenin zor olduğunu belirten Yanal, "Maalesef eksiğimiz var kimseye saygısızlık yapmak istemediğim için mevki söylemek istemiyorum. Her gün yeni oyuncular için uğraşıyoruz. Kadroyu derinleştirmek zor. Bizi 4-5 hafta tolere edin. Yepyeni bir kadro var" ifadelerinde bulundu.

‘Amedspor’un 30 milyonluk bir taraftar kitlesi var’

amedspor.jpeg

Yanal, ayrıca Süper Lig takımlarında olmayan imkanların Amedspor'da var olduğunu ifade ederek, şöyle devam etti:

"Üst liglerde imkanı olmayan takımların imkânını biz yaptık. Üst veya alt lig ayırmadan şunu söylemek istiyorum. Futbolun istendiği bir yer tarif edin. Birçok takım borç sıkıntısı yaşıyor. Fakat bu kötü durum burada yok. Türkiye ve dünyada bu takımın, 30 milyon bir taraftar kitlesi var."

'Amedspor'u istediğimiz yerde göreceğiz'

Transfere çalışmalarına değinen Yanal, "Bazı oyuncular Amedspor olduğu için gelmek istemedi ama transfer sezonu sonunda birçoğu kendisi gelecek.

Biz herkesin saygı duyduğu bir takım yaratmak istiyoruz. Bazı bölgelerle ilgili sıkıntılarımız var. Bu eksikliklerimizi de giderip 3-4 hafta içinde Amedspor'u istediğimiz yerde göreceğiz" şeklinde konuştu.

'Avrupa takımları bizden daha iyi Amedspor'u biliyor'

amedspor2.jpeg

Gazetecilerin sorunlarını yanıtlayan Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, geçtiğimiz ay Avrupa'ya yaptığı ziyaretlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Elaldı yakın zamanda Avrupa'da yarım kalan görüşmelerini sürdüreceğini söyledi.

Elaldı, "Barselona ve diğer Avrupa takımları bizden daha iyi Amedspor'u biliyor ve tanıyor" dedi.

Elaldı açıklamasında ayrıca şu ifadelere yer verdi:

“Sizden bize sabır etmenizi, bize 3-4 hafta zaman vermenizi istiyorum. Çok güzel günler bizi bekliyor ama sizler ve taraftarlar bizimle olmalı. Barış kardeşlik ve fair-play ruhuyla bütün sorunları aşacağız. Amedspor Türkiye ve dünyada gündem oluyor. Burası sıradan bir futbol kulübü değil. Hassas dengeleri kurmak zorundayız” diye konuştu.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.