VİDEO- Diyarbakırlı Kadri’nin hayali Amedspor!

VİDEO- Diyarbakırlı Kadri’nin hayali Amedspor!
 Muhabir
Çobanlık yaparken radyodan dinlediği spor spikerlerinden ilham alan Diyarbakırlı Kadri Atlı, Amedspor maçı için yaptığı sunum beğeni topladı. Atlı’nın hayali spor spikeri olmak.

AMİDA HABER - 22 yaşındaki Kadri Atlı, Diyarbakır’ın Sur ilçesine bağlı Alıcık Köyü’nde dünyaya geldi. Televizyonda ilgiyle izlediği haber spikerlerinden ilham alan Atlı, küçük yaşlardan itibaren spiker olma hayalini kurmaya başladı.

Küçük radyodan, spor seslendirme tutkusuna

Henüz 15 yaşındayken, köyde kuzularını otlatmaya götürürken yanına aldığı küçük radyosuyla futbol maçlarını dinlemeye devam etti. Zamanla dinlediği maç yayınlarını ezberleyerek kendi yorum ve seslendirmelerini yapmaya başladı. Bu süreç, onun spikerlik tutkusunun daha da artırdı. Atlı, bu ilgisini daha da ileri taşımak için üniversite sınavlarına hazırlanmaya başladı. Üniversitede radyo ve televizyon bölümü okumak istese de aldığı puan bu hayalini gerçekleştirmesine yetmedi.

Hayali spor spikeri

amidahaber-10.jpg

İki ay önce Diyarbakır’a çalışmak için gelen Kadri Atlı, şu anda yaşamını burada sürdürüyor. Çevresindeki insanlar tarafından yeteneği ve tutkusu fark edilen Atlı’nın en büyük hayali, bir gün spor spikeri olarak izleyicilerin karşısına çıkmak. Atlı, hayranı olduğu Amedspor maçının spikerliğini yapmak istediğini söyledi.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.