Yenişehir Belediyesi’nden başarılı sporculara ödül

Yenişehir Belediyesi’nden başarılı sporculara ödül

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi, Yenişehir Spor Akademisi bünyesinde Dünya, Avrupa ve Türkiye müsabakalarında başarılar elde eden sporcuları ödüllendirdi.

AMİDA HABER- Yenişehir Belediyesi, başarılı sporcular için etkinlik düzenledi. Etkinliğe, Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Murat Beşikçi, Başkan yardımcısı Mustafa Temel, Yenişehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Remzi Tekin, Yenişehir Spor Koordinatörü İbrahim Ertaş, Sanatçı Ferhat Üngür, Antrenörler ve sporcular katıldı.

Düzenlenen ödül töreninde konuşan Yenişehir Kaymakamı ve Yenişehir Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, gençleri asla yalnız bırakmayacaklarını söyledi.

Ağır sorumluluklar düşüyor

Beşikci, ‘’Ulusal ve uluslararası başarılara imza atan sporcu kardeşlerimizin bu başarısında yadsınamaz emekleri olan kıymetli antnörlerimiz, kıymetli mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Diyarbakır’ımızın on binlerce yıllık tarihini yaşamak, yaşatmak, yeniden işlemek ve gelecek nesillere de aktarmak bizlere ağır sorumluluklar yüklemektedir. Tabii bu sorumluluklar içerisindeki en ağır vazifelerden birisi de elbette ki kıymetli gençlerimize düşüyor. Konu Diyarbakır ve gençler olduğunda hiçbir zaman bizleri yalnız bırakmayan, sonuna kadar destek veren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, ilgili Bakanlarımıza ve İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'ya şükranlarımı arz ediyor, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum’’ ifadelerinde bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.