‘Yeşil’ sahalara veda ediyor

‘Yeşil’ sahalara veda ediyor
TFF 2. Lig Beyaz grupta yer alan Bursaspor iflasın eşiğine geldi. Amedspor maçında Yeşil ve Toros posterlerini açan Bursaspor taraftarlarının serzenişleri sosyal medyada gündem oldu. Amedspor taraftarları “Yeşil’in posterlerini açtılar ama yeşil sahalara

AMİDA HABER- Bir dönem Süper Lig'de şampiyon olan Bursaspor iflasın eşiğine geldi. Borçları nedeniyle kapanmanın eşiğine gelen Bursaspor sosyal medyada gündeme oturdu. TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 14. sırada yer alan Bursaspor taraftarları takımlarının yalnız bırakıldığını söylüyor. Amedspor taraftarları ise sosyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşımlarda “Amedspor maçında Kürt katili Yeşil’in posterini açmışlardı ama yeşil sahalara veda ediyorlar” ironisinde bulundu.

bursaspor-kapaniyor1.jpg

Geçtiğimiz sezon Bursa'da oynanan Bursaspor-Amedspor maçında tribünlerde “Yeşil” kod adlı JİTEM’ci Mahmut Yıldırım ile 90’lı yıllarda faili meçhul cinayetlerde kullanılan “Beyaz Toros” posterleri açmılmıştı. Olaylı geçen maçta, tribünlerde çıkarılan posterler gündem olmuş ve Amedspor taraftarlarının tepkisine neden olmuştu. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum