Amedspor maçına kayyım engeli: LED’ler valilikte!

Amedspor maçına kayyım engeli: LED’ler valilikte!

Mardin Büyükşehir Belediyesi, Amedspor maçının izlenmesi için kent meydanına kurulacak LED ekranların kayyım tarafından valiliğe devredildiğini duyurdu.

AMİDA HABER - Liderlik yolundaki Amedspor, yarın saat 15.00’da Kastamonu’da, Kastamonuspor ile karşılaşacak. Maç DEM Parti’nin belediyeyi aldığı illerin çoğunda kurulacak LED ekranlardan izlenebilecek. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, LED ekranların kurulacağı Kent Meydanı ile Parkorman’a belediye otobüslerini ücretsiz yolcu taşıyacağını duyurdu.

Mardin Büyükşehir’den açıklama

amedspor-led-ekran1.jpg

Mardinliler de belediyeden, Amedspor maçı için LED ekran kurulmasını istedi. Ancak Mardin Büyükşehir Belediyesi vatandaşların talebine verdiği cevapta, LED ekranların kurulamayacağını duyurdu. Cevapta şu ifadeler yer aldı: “TFF İkinci Lig Kırmızı Grup’ta son 4 haftaya girilirken, ilki iki sırada yer alan Amedsportif Faaliyetler ile Kastamonuspor şampiyonluk yarışının en kritik maçına çıkacak. Bu bağlamda Mardin Büyükşehir Belediyesi olarak Amedsporumuzun maçını kent meydanlarında dev ekranlardan yayınlanması talebinize cevap olmak isterdik. Ancak, belediye demirbaşı olduğu halde, kent meydanlarındaki LED ekranlar kayyım döneminde 31 Mart seçimlerinden önce valiliğe devredilmiştir. Halkımızın talebini bu yüzden karşılayamıyoruz. LED ekranların tekrar belediye bünyesine alınması için girişimlerimiz devam edecek.” (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum