Bakırhan: Bütün il genel meclislerinde birinci olduk

Bakırhan: Bütün il genel meclislerinde birinci olduk

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, bayramın ikinci günü Siirt belediye binasını ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı.

AMİDA HABER- Bayramın ikinci günü Siirt’e giden Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, göreve yeni başlayan belediye eşbaşkanlarıyla birlikte bayram kutlamasına katıldı.

siirt-bakirhannn.jpg

'Belediyemiz ayrımcılık yapmayacak, adil olacaktır'

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Siirt belediye binasında yaptığı konuşmada, Siirt halkının baskıya rağmen iradesini ortaya koyarak, tekrar kazandığını ifade ederek, “Arkadaşlarımız sizin her bir kuruşunuzu kendi parası gibi koruyacaktır. Kimseye peşkeş çekmeyecektir. Belediyemiz ayrımcılık yapmayacak, adil olacaktır. Çünkü bizler Şex Saidlerin, Seyit Rızaların torunlarıyız, adaletsizlik yapmayız. İnsanları diline, inancına göre ayrıt etmeyiz. Herkese eşit ve adil bir hizmet yürüteceğiz” şeklinde konuştu.

siirt-bakirhan.jpg

‘Kürtlere düşmanlık edenler kaybetmiştir'

“Bütün Kürt illerinde il genel meclisinde birinci parti olduk” diyen Bakırhan, “Halkın iradesini gasp edenlere halkımız bir sonraki seçimde de büyük bir ders verecektir. Kürdün belediyesini betonlarla halka kapatanlar, Kürtlere düşmanlık edenler kaybetmiştir. Siz, barış, adalet, özgürlük isteyenler kazanmıştır” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.