Denizcilik öğrencileri Van Gölü için devrede

Denizcilik öğrencileri Van Gölü için devrede
Denizcilik bölümü öğrencilerinin her yıl öğretmenleriyle beraber düzenledikleri çevre bilinci artırma etkinliği bu sene de Tatvan sahilde gerçekleşti.

AMİDA HABER - Bitlis'in Tatvan ilçesinde Seydi Ali Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Denizcilik Bölümü öğretmen ve öğrencilerinden oluşan bir grup, Van Gölü kıyısında çevre temizliği gerçekleştirdi.

tatvan-3.jpg

20 öğrenci ve 2 öğretmen, Tatvan sahilinde bulunan küçük bir alanda bir araya gelerek çöp toplama çalışması yaptı. Etkinlikte, 5 poşet çöp toplandığı ve sahilin temiz tutulması konusunda Tatvanlılara çağrıda bulunulduğu aktarıldı.

tatvan-2.jpg

‘Amacımız çevre bilinci artırmak’

Seydi Ali Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Denizcilik Bölümü Alan Şefi Emre Söylemez, öğrencilerle her yıl düzenledikleri bu çevre bilinci etkinliğini gerçekleştirmek amacıyla Tatvan sahiline geldiklerini belirtti.

tatvan-4.jpg

Söylemez, “Öğrencilerimizle her sene yaptığımız bu çevre bilincini aşılamak için Tatvan sahiline gelip çevreyi temizledik. Hem yılsonu etkinliği anlamında hem de Tatvan'da çevre bilincini arttırma anlamında böyle bir etkinlik yaptık. 20 öğrenci ve 2 öğretmen ile birlikte küçük bir sahil şeridinde 5 poşet çöp topladık. Katılan öğrencilerimize teşekkür eder, ilçe sakinlerimiz için de ön ayak olmuş oluruz” dedi. (Haber Merkezi)

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.