Hilvan'daki seçimde sürpriz olur mu?

Hilvan'daki seçimde sürpriz olur mu?
Yüksek Seçim Kurulu’nun seçimlerin yenilenmesine karar verdiği Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesindeki oy verme işlemi devam ediyor. Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclisi üyeliği için yapılan seçimde 3 partiden birinin ipi göğüslemesi bekleniyor.

AMİDA HABER – Yüksek Seçim Kurulu (YSK) 31 Mart'taki Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin ardından yapılan itirazlardan sonra, Urfa’nın Hilvan ilçesindeki seçimlerin yenilenmesine karar vermişti. Oy verme işlemi saat 08.00’de başladı, oy kullanma işlemi saat 17.00’de sona erecek. İlçede 27 bin 686 seçmen bulunuyor.

Hangi parti kaç oy almıştı?

hilvan-secim-jpg1.jpg

Hilvan’da 31 Mart’ta gerçekleşen seçimde DEM Parti 6 bin 960, AK Parti 6 bin 439 ve Yeniden Refah Partisi ise 3 bin 935 oy almıştı. Hilvan’da oyların toplu halde yakıldığı görüntüleri basına yansımıştı.

Sürpriz olur mu?

hilvan-secim2.jpg

DEM Parti’liler seçimi kazandıklarını belirterek, AK Parti’ye ve YSK’ya tepki göstermişti. Bugünkü seçimin de DEM Parti ve AK Parti arasında geçmesi bekleniyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ni kazanan Yeniden Refah Partisi’nin, Hilvan’da sürpriz yapıp yapamayacağı oy sayımından sonra netleşecek. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.