Mardin saldırısıyla ilgili yeni gelişme: 4 kişi tutuklandı

Mardin saldırısıyla ilgili yeni gelişme: 4 kişi tutuklandı
Mardin saldırısıyla ilgili yeni gelişme: 4 kişi tutuklandıMardin’de 5 kişinin öldürüldüğü silahlı saldırıyla ilgili gözaltına alınan 5 kişiden 4’ü tutuklandı.

AMİDA HABER- Mardin’de 5 kişinin katledildiği silahlı saldırıda yeni gelişme. Geçtiğimiz gün Mardin’de İpekyolu üzerinde Nusaybin’e bağlı Durakbaşı mevkiinde gece saatlerinde gerçekleştirilen silahlı saldırıda Irak Kürdistan Bölgesi vatandaşı 3’ü kadın 5 kişi araçlarından indirilerek feci şekilde öldürüldü. Saldırı sonrası Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 6 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 6 kişiden 5’i adliyeye sevk edildi.

Savcılıktaki işlemleri sonrası tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan şüphelilerden F.A, A.K. ve M.Y. "gece vakti yağma, bir suçu gizlemek, başka bir suçun delillerini gizlemek ya da yakalanmamak amacıyla öldürme ve birden fazla kişi tarafından silahla yağma", Ç.B. ise "suç delillerini yok etme, gizleme ve değiştirme" suçundan tutuklandı, M.Ş. ise adli kontrol hükümlerince serbest bırakıldı.

Gözaltındaki bir zanlının jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.