MardinUp: İkinci kez hayata geçiyor!

MardinUp: İkinci kez hayata geçiyor!

Mardin’de 10 Mayıs’ta düzenlenecek girişimcilik konferansında “Yarına Hazırlık” teması ele alınacak. Hedef ise gençlere kariyer yolunda ışık olabilmek.

AMİDA HABER - Mardin'in tarih kokan sokakları, bu kez girişimcilik ruhuyla dolacak. 10 Mayıs'ta Türkiye Girişimcilik Vakfının giveback kültürü kapsamında İş Bankası ve Figopara’nın ana sponsorluğunda, Mardin'de gerçekleşecek olan 2’inci MardinUp Girişimcilik Konferansı, gençler için kariyer yolunda bir ışık olmayı hedefliyor. Bu yılın teması "Yarına Hazırlık" olarak belirlenirken, konferans gençleri, başarılı girişimcilerle ve yerel iş dünyasını misafir yatırımcılar ile bir araya getirerek, onlara ilham kaynağı olacak.

‘Kariyer için alan açıyoruz’

Konferansın organizatörlerinden GEL Derneği YK Başkanı ve Nuhev Media Kurucu Ortağı Deniz Aslan, “MardinUp, sadece bir konferans değil, aynı zamanda bir ilham ve motivasyon buluşması. Hemşerilerimize girişimciliği, kariyer seçenekleri arasında görmeleri için bir alan açıyoruz. İlham almak, birlikte öğrenmek ve yenilikçi fikirleri buluşturmak için Mardin'de ev sahibi olmanın heyecanını yaşıyoruz” dedi.

deniz-aslan.jpg

MardinUp’a kimler katılacak?

Ahu Serter, Sezgin Lüle, Ali Karabey, Sina Afra, Bulut Arukel, Ebru Baybara Demir gibi tecrübeli isimler, genç girişimcilerle deneyimlerini paylaşacak. Konuşmacıların yanı sıra, 40’ı aşkın girişimci ve yatırımcı da gençlerle tanışmak üzere etkinlikte yer alacak. MardinUp'un organizatörlerinden, Girişimcilik Vakfı Mezunu Robin Askar, “Girişimcilik, sadece bir kariyer seçeneği değil, aynı zamanda topluma katkıda bulunmanın yenilikçi bir yolu. Bizler de giveback kültürünün bir parçası olan gençler olarak; Girişimcilik Vakfı’ndan aldığımız ilhamı ve deneyimlerimizi kadim kentimizde akranlarımız ile paylaşma imkanı bulduğumuz için mutluyuz. Bugünün ortakları ve geleceğin liderleri olarak, akranlarımızın potansiyellerini açığa çıkarmalarına vesile olmak bizim için bir onur” diye konuştu.

robin-askar.jpeg

MardinUp nerede yapılacak?

MardinUp tamamen ücretsizdir ve Gençler başta olmak üzere herkesin katılımına açık ancak sınırlı sayıda kontenjan mevcut. Mardin Ramada Plaza Hotel’de 10 Mayıs tarihinde gerçekleşecek ve 13:30’da başlayacak. Programa katılmak isteyenlerin başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir. Detaylar için Mardinup instagram sayfasını ziyaret edebilirsiniz. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.