Miroğlu: Mardin-Midyat yolu 20 yıldır yapılmıyor

Miroğlu: Mardin-Midyat yolu 20 yıldır yapılmıyor
Mardin’de 6 kişinin ölümüne, 5 kişinin yaralınmasına neden olan kazaya dair açıklama yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in danışmanı Baver Miroğlu, ”20 yıldır bir türlü yapılmayan Mardin-Midyat karayolu can almaya devam ediyor” dedi.

AMİDA HABER- Mardin’in Ömerli İlçesi’nde kamu personellerini taşıyan servis aracının kaza yapması sonucu 6 kişi ölmüş, 5 kişi yaralanmıştı. Katliam gibi kaza araştırılırken, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in danışmanı Baver Miroğlu’ndan açıklama geldi.

20 yıldır yapılmıyor

Midyatlı olan Miroğlu sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı, ”Mardin-Midyat karayolu’nda yaşanan feci trafik kazasında 6 vatandaşımız vefat etmiş 5 vatandaşımızda yaralanmıştır. 20 yıldır bir türlü yapılmayan #Mardin-Midyat karayolu can almaya devam ediyor. Hayatını kaybeden hemşerilerimize Allah'tan rahmet,yaralılara acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

bu arada AK Parti MKYK Üyesi Orhan Miroğlu’nun yeğeni olan iş insanı Baver Miroğlu bir süre önce İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in danışmanı olmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.