Otoyolda ‘yumurtalı gasp’ iddiası

Otoyolda ‘yumurtalı gasp’ iddiası

Adana ve Mersin arası otobanda bekleyen bir grubun aracın camına yumurta attıktan sonra duran aracı soyduğu ve araçtakileri gasp ettiği iddia edildi. Polis ve jandarma harekete geçti.

AMİDA HABER – Sosyal medya yumurtalı gasp iddiasıyla çalkalanıyor. İddialara göre Mersin ve Adana arasındaki otoyolda birçok yumurtalı gasp olayı yaşandı. Otoyolda önde bekleyen bir grubun aracın camına önce yumurta atıp sonra duran araçtakileri gasp ettiği ileri sürüldü. İddialara göre olay şöyle gelişiyor; atılan yumurtalar sileceklerin çalıştırılmasıyla camda oluşan lekeler oluşturuyor ve bu lekeler sürücünün görüşünü etkiliyor. Önünü göremeyen sürücü durmak zorunda kalıyor. Duran araca dadanan gaspçılar aracı soyup, araçtaki yolcuları gasp etmeye başlıyor.

Sürücülere ‘durmayın’ önerisi

yumurtali-gasp.jpg

Sileceğin görüş mesafesini çok kötü etkilediğini belirten uzmanlar böyle bir durumda sürücülere durmamayı ve yola devam etmeleri öneriliyor. Bazı gaspçıların yumurta atarak araca kaza yaptırmaya çalışıp daha sonra gasp etmeyi hedeflediği belirtiliyor. Sosyal medyada yayılan bu görüntüler üzerine bir çok kişi bu durumla karşı karşıya geldiğini yazmaya başladı.

Emniyet ve jandarma harekete geçti

yumurtali-gasp1.jpg

Adana ve Mersin arasında bulunan otoyolda Mersin ve Adana Emniyet Müdürlükleri ile her iki ilin Jandarma Komutanlıkları harekete geçti. İki il arasındaki 80 kilometrelik mesafede çalışma başlatan güvenlik güçleri olayı çözmeye ve gaspçıları yakalama çalışması başlattı. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.