Aleyna Kalaycıoğlu Mardin’e hayran kaldı

Aleyna Kalaycıoğlu Mardin’e hayran kaldı
 Muhabir
Survivor yarışması ile gündeme gelen Aleyna Kalaycıoğlu Mardin’e giderek tarihi mekanları gezdi, bölgeye özgü şal taktı poz verdi.

AMİDA HABER- Son iki yılda çıkardığı şarkı ve Survivor yarışması ile adından söz ettiren Aleyna Kalaycıoğlu, sosyal medyada paylaştığı cesur pozlar ve projeleriyle dikkat çekiyor. Yarışmadan sonra büyük bir popülerlik kazanan Kalaycıoğlu'nun yeni açıklamaları ve özel hayatı, magazin dünyasında geniş yankı uyandırıyor.

aleyna-3.jpg

Mardin’in büyüleyici doğası ve Aleyna'nın tarzı

Bodrum’daki tatilinin ardından Kalaycıoğlu soluğu Kültür ve medeniyet şehri Mardin’de aldı.

aleyna5.jpg

Bol bol poz verdi

Özel bir çekim için Mardin’e gelen güzel şarkıcı önce Mardin ve Midyat İlçesi’nde bulunan tarihi mekanları gezdi. Mardin’e hayran kalan Aleyna Kalaycıoğlu bol bol fotoğraf çektirdi.

Kalaycıoğlu şal bağladı

aleyna2.jpg

Kalaycıoğlu bölgeye has yapılan şaldan alarak kafasına bağladı poz verdi.

Aleyna Kalaycıoğlu kimdir?

1998 yılında Bursa’da dünyaya gelen Aleyna Kalaycıoğlu Yalova'da büyüdü. Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi ve babası o 10 yaşındayken ayrıldı. Annesi ve babasının boşanmasının ardından annesi ve kardeşleriyle İstanbul'a taşınan Aleyna Kalaycıoğlu, liseden sonra dil eğitimi alarak sınavlara hazırlandı.

gupj-5zwmaa-jwn-jpg.webp

Amerika'da uçak mühendisliği bölümünü kazanan Aleyna Kalaycıoğlu 10 senedir voleybol oynuyor. Müzik ile hayatına başka bir sektörde yön veren Aleyna Kalaycıoğlu 'Beceremedim' adlı single çalışmasını çıkardı. Aynı zamanda Sinan Akçıl ile düet yaptı.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.