Erzurum’da zincirleme kaza: 2’si ağır 10 yaralı

Erzurum’da zincirleme kaza: 2’si ağır 10 yaralı

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Erzurum'un Aşkale ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 2’si ağır 10 kişinin yaralandığı öğrenildi.

AMİDA HABER - Zincirleme kaza ile ilgili alınan ilk bilgilere göre, saat 16.00 sıralarında Aşkale'nin Tepebaşı mevkiinde zincirleme trafik kazası yaşandı.

erzuurm-kaza.jpg

Erzincan'dan Erzurum istikametine seyir halindeki 34 GM 4024 plakalı otomobil, yağan Tepebaşı mevkiine geldiği esnada yağan yağmur ile kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek yolda dönmeye başladı, akabinde yine yol kenarındaki bariyerlere çarparak durabildi.

erzuurm-kaza2.jpg

Otomobilin arkasında seyreden 31 B 6443 plakalı tır, kaza yapan otomobile çarpamamak için kayganlaşan yolda güçlükle durabildi. 05 RA 100 plakalı otomobil de duramayarak tıra arkadan çarptı. Olay yerine gelen ilçe trafik ekipleri yol kontrolünü sağladığı esnada bir diğer otomobil ise kayarak hem refüje hem de yandaki hafif ticari araca çarptı.

erzurum-kaza1.jpg

Yaşanan zincirleme trafik kazasında büyük çapta maddi hasar olurken, 2'si ağır 10 kişi yaralandı.
Olay yerine çok sayıda ambulans gelerek yaralıları önce Aşkale ilçe Devlet Hastanesine, buradan da Erzurum Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

erzuurm-kaza3.jpg

Öte yandan, Aşkale ilçesinde Tepebaşı mevkiinde son bir haftada üçüncü zincirleme trafik kazası meydana geldiği paylaşıldı.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.