Komşu ilde emekli ve kadın vatandaşlar için 3 yeni mekan açıldı

Komşu ilde emekli ve kadın vatandaşlar için 3 yeni mekan açıldı

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Adıyaman’da emekliler ve kadınlar için tasarlanan Emekli Çay Evi, Emekli Lokantası ve Kadın Dinlenme Evi törenle açıldı.

AMİDA HABER - Adıyaman Belediyesi'nin sosyal belediyecilik kapsamında hayata geçirdiği projelerden biri olan emekli çay evi, emeklilere rahat bir ortamda dinlenme imkanı sunarken, emekli lokantası da vatandaşların yemek yiyebilecekleri bir mekan olarak hizmet verecek.

adiyaman1.jpeg

Öte yandan, kadınların ihtiyaçları göz önünde bulundurularak tasarlanan Kadın Dinlenme Evi'nde bebek bakım odası da yer alıyor. Açılış töreninde konuşan Adıyaman Belediyesi Başkanı Ahmet Tutdere, bu projelerin hayata geçirilmesinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu paylaştı.

adiyaman2.jpeg

Konuşmasında Başkan Tutdere, "Emeklilerimizin, annelerimizin ve ablalarımızın yıllarca bu memleket için verdikleri emeklerin karşılığında böyle güzel mekanlarda dinlenmelerini sağlamak bizim için gurur verici" şeklinde konuştu.

adiyaman3.jpeg

Konuşmasının devamında sosyal projelerin önemine dikkat çeken Tutdere, “Bugün Demokrasi Parkı'nda sosyal belediyecilik anlamında üç yeni açılışa hep birlikte şahitlik ediyoruz. Halkımıza, annelerimize, şehitlerimize hayırlı olsun” dedi.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.